Aegean: Ακυρώσεις και συγχωνεύσεις πτήσεων λόγω κορονοϊού

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Aegean: Ακυρώσεις και συγχωνεύσεις πτήσεων λόγω κορονοϊού
Πώς να ενημερωθούν οι ταξιδιώτες για τις αναπροσαρμογές του πτητικού προγράμματος της αεροπορικής εταιρείας.

Σε τροποποιήσεις του προγράμματος δρομολογίων της για την περίοδο έως και 8 Απριλίου 2020 προχωρά με τη σειρά της και η AEGEAN, λόγω των αλλαγών στην επιβατική κίνηση που προκαλούνται από τον κοροναϊό (COVID-19) αλλά και των υποχρεωτικών ταξιδιωτικών περιορισμών που έχουν επιβληθεί από αρκετές χώρες για το περιορισμό της εξάπλωσής του.

Οι αλλαγές αυτές θα αφορούν δρομολόγια, τόσο στο δίκτυο του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού και θα έχουν κυρίως τη μορφή συγχωνεύσεων πτήσεων. Για τον λόγο αυτό, η εταιρεία συνιστά στους επιβάτες να ελέγχουν τακτικά και εγκαίρως την κατάσταση της πτήσης τους, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία, σε περίπτωση που εφαρμοστούν εκτάκτως πιθανοί ταξιδιωτικοί περιορισμοί ή ακυρώσεις πτήσεων.

Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τις αναπροσαρμογές του πτητικού προγράμματος, οι ταξιδιώτες μπορούν να ενημερώνονται από την ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα Τρέχουσες ενημερώσεις COVID-19 ή από την υπηρεσία Flight Schedule.

H Αegean παρακαλεί τους επιβάτες να επιβεβαιώνουν ότι τα στοιχεία επικοινωνίας που έχουν δηλώσει, τόσο στην πλατφόρμα My AEGEAN όσο και κατά την έκδοση του εισιτηρίου τους, είναι σωστά ώστε να ενημερώνονται άμεσα από την AEGEAN, σε περίπτωση που η πτήση τους τροποποιείται.

«Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα κατάσταση που έχει διαμορφωθεί λόγω της διάδοσης του COVID-19, η AEGEAN θα συνεχίσει να παρακολουθεί το ζήτημα και να συνεργάζεται με τις αρμόδιες αρχές για τυχόν περαιτέρω βήματα, που ενδέχεται να απαιτηθούν, καθώς η υγεία και η ασφάλεια των επιβατών και του προσωπικού αποτελούν ύψιστη προτεραιότητα», καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider