Ήρθαν για να μείνουν τα Black Weekends

Ρομίνα Νικηφόρου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ήρθαν για να μείνουν τα Black Weekends
Συνολικά 16 ξενοδοχεία, μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης,  συμμετέχουν στα Black Weekends με τις προσφορές να ξεκινούν από 30% και να φτάνουν έως 60%.

Με έμπνευση από τη Black Friday, που τα τελευταία χρόνια είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη χώρα μας, οι ξενοδόχοι της Θεσσαλονίκης αποφασίζουν να καθιερώσουν τον θεσμό των Black Weekends.

Ξεκινώντας από τα δύο τελευταία Σαββατοκύριακα του Ιανουαρίου, προσφέρουν μειωμένες στις τιμές στις κρατήσεις που θα γίνουν στα ξενοδοχεία της πόλης τα οποία συμμετέχουν στην καμπάνια, στις ημερομηνίες: από 17/01 έως 20/01 και από 24/01 έως 27/01.

Συνολικά 16 ξενοδοχεία, μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, συμμετέχουν στην καμπάνια με τις προσφορές να ξεκινούν από 30% και να φτάνουν έως και 60%.

Παράλληλα τα ξενοδοχεία έχουν δημιουργήσει ξεχωριστά πακέτα προσφορών σε προνομιακές τιμές τη συγκεκριμένη περίοδο για επιπλέον παροχές όπως spa treatments, γαστρονομικά events καθώς και μονοήμερες αποδράσεις σε συνεργασία με την εταιρεία Ammon Express.

Όπως σημειώνει μιλώντας στο insider.gr, η Χρύσα Τσαραβέλου, συνεργάτιδα της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, στόχος της καμπάνιας αυτής είναι να τονώσουν τις κρατήσεις σε μία περίοδο που είναι χαμηλές οι πληρότητες, αμέσως μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων. Σημειώνει παράλληλα ότι αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλα Σαββατοκύριακα σε αντίστοιχες περιόδους σε όλη τη διάρκεια του έτους.

Για επισκέπτες και κατοίκους της πόλης

Η καμπάνια απευθύνεται τόσο σε τουρίστες όσο και σε κάτοικους της Θεσσαλονίκης που θέλουν να περάσουν ένα τριήμερο στα ξενοδοχεία της πόλης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.blackweekends.com και να κάνουν κράτηση στο ξενοδοχείο που επιθυμούν.

Σε πρώτη φάση η καμπάνια, όπως λέει η κ. Τσαραβέλου, απευθύνεται στην εγχώρια αγορά και τις γειτονικές χώρες. Στη συνέχεια, στόχος είναι να προσελκύσουν στη Θεσσαλονίκη και τουρίστες από τη Γερμανία, την Ιταλία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Στα σχέδια των ξενοδόχων της πόλης είναι παράλληλα και η συνεργασία με αεροπορική εταιρεία ώστε σε συνδυασμό με τις χαμηλότερες τιμές στα ξενοδοχεία, να προσφέρονται και μειωμένες τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια, από και προς τη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider