Οι τιμές των πρωτοχρονιάτικων πρωινών στα μεγάλα ξενοδοχεία της Αθήνας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οι τιμές των πρωτοχρονιάτικων πρωινών στα μεγάλα ξενοδοχεία της Αθήνας
Πού μπορείτε να πάτε για το πρώτο πρωινό του νέου έτους.

Για εκείνους που θα ξενυχτήσουν μέχρι το πρωί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς τα μεγάλα ξενοδοχεία της Αθήνας έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά γεύματα για το πρώτο πρωινό του νέου χρόνου.

Στο ξενοδοχείο Hilton, από τις 4.30 τα ξημερώματα έως τις 11 το πρωί, θα υπάρχει μπουφές με 45 ευρώ το άτομο. Στην τιμή περιλαμβάνεται εκτός από το πρωινό, ρόφημα της επιλογής σας και δωρεάν πάρκινγκ.

To ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental από τις 5 τα ξημερώματα έως τις 11 το πρωί, προσφέρει το «πρωινό του ξενύχτη» όπως το ονομάζει, στην τιμή των 32 ευρώ ανά άτομο. Λίγο αργότερα, στις 12.30 θα ακολουθήσει πρωτοχρονιάτικο γεύμα με ζωντανή μουσική, με 90 ευρώ το άτομο.

Το πρώτο πρωινό του νέου έτους στο Le Grand Balcon του St. George Lycabettus, με θέα την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό σερβίρεται από τις 6 το πρωί έως τις 10.30 και κοστίζει 30 ευρώ το άτομο. Παράλληλα στις 13.30 θα υπάρχει εορταστικός μπουφές στην τιμή των 65 ευρώ το άτομο.

Πρωινό με πλούσιο μπουφέ προσφέρει και το ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel Athens. Η τιμή ανά άτομο είναι στα 30 ευρώ. Παράλληλα την ίδια μέρα θα ακολουθήσει γιορτινός μπουφές, στο εστιατόριο St’ Astra στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου με 60 ευρώ το άτομο.

Στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens από νωρίς προσφέρεται πλούσιο πρωινό με 35 ευρώ το άτομο.

τραπεζι

Από την άλλη πλευρά, κάποια ξενοδοχεία έχουν ετοιμάσει για τους επισκέπτες τους πρωτοχρονιάτικο γεύμα νωρίς το μεσημέρι της πρώτης μέρας του 2020.

Ενδεικτικά στο GB Roof Garden του Grande Bretagne προσφέρεται γεύμα σε μπουφέ με εορταστική μουσική από dj. H τιμή ανά άτομο είναι 175 ευρώ.

Την Πρωτοχρονιά στο εστιατόριο του ξενοδοχείου King George, με 145 ευρώ το άτομο οι επισκέπτες θα απολαύσουν μενού τεσσάρων πιάτων, ζωντανή μουσική με πιάνο και τραγούδι.

Στο εστιατόριο The Parliament του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza τέλος, την Πρωτοχρονιά, θα υπάρχει μπουφές στην τιμή των 80 ευρώ το άτομο με ζωντανή μουσική, πιάνο και φωνή.


Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider