Σε λειτουργία τα ιαματικά λουτρά Υπάτης

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σε λειτουργία τα ιαματικά λουτρά Υπάτης
Κατά το χρονικό διάστημα από 1 Οκτωβρίου 2019 έως  31 Οκτωβρίου 2019, η εξωτερική κολυμβητική δεξαμενή θα λειτουργεί καθημερινά από 07:00 έως 15:00.

Τη λειτουργία της εξωτερικής κολυμβητικής δεξαμενής ιαματικών λουτρών ανακοίνωσε η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. Συγκεκριμένα, η πισίνα λειτουργεί καθημερινά από την 1η Ιουνίου έως την 30η Σεπτεμβρίου 2019 με συνεχόμενο ωράριο από 07:00 έως 20:00 (συμπεριλαμβανομένων Κυριακών/Αργιών).

Κατά το χρονικό διάστημα από 1 Οκτωβρίου 2019 έως 31 Οκτωβρίου 2019, η εξωτερική κολυμβητική δεξαμενή θα λειτουργεί καθημερινά από 07:00 έως 15:00.

Οι εσωτερικοί ατομικοί λουτήρες θα λειτουργούν καθημερινά από 1 Ιουνίου 2019 έως 30 Σεπτεμβρίου 2019 με ωράριο λειτουργίας από 07:00 έως 15:00.

Κατά του μήνες Νοέμβριο έως Μάρτιο οι εσωτερικοί ατομικοί λουτήρες και η εξωτερική κολυμβητική δεξαμενή ιαματικών λούσεων θα λειτουργούν κατά τις ημέρες Παρασκευή – Σάββατο - Κυριακή ανά εβδομάδα με ωράριο λειτουργίας από 09:00 έως 17:00.

Για την τιμολογιακή πολιτική της θερινής περιόδου και σχετικά με νέα και ενημερώσεις για την Ιαματική Πηγή Υπάτης επισκεφτείτε τον διαδικτυακό τόπο www.loutraypatis.gr

Να σημειωθεί ότι η πηγή της Υπάτης απέχει 11 χλμ. από τον σταθμό Λιανοκλαδίου και 19 χλμ από τη Λαμία. Βρίσκεται σε μια κατάφυτη περιοχή της πεδιάδας της Φθιώτιδας δίπλα στους πρόποδες της Οίτης, σε απόσταση 2,5 χλμ περίπου. Στο μέσο της πεδιάδας ρέει ο Σπερχειός ποταμός. Το Υδροθεραπευτήριο της Υπάτης είναι από τα τελειότερα και πλέον εκσυγχρονισμένα υδροθεραπευτήρια. Συνολικά οι λουτήρες του υδροθεραπευτηρίου είναι 59, μεταξύ των οποίων λουτήρες πολυτελείας με συνεχόμενα δωμάτια για ξεκούραση των λουόμενων, λουτήρα πρώτης κατηγορίας, δεύτερης κατηγορίας, λουτήρα ειδικών θεραπειών και λουτήρες για πάσχοντες από βαριές δερματικές παθήσεις. Τα διαμερίσματα των θαλάμων των λουτήρων πλαισιώνονται από πολλές αίθουσες αναμονής και ανάπαυσης των λουόμενων.

Η ΕΤΑΔ Α.Ε επισημαίνει πως έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης - αναβάθμισης της εξωτερικής κολυμβητικής δεξαμενής ιαματικών λούσεων και του περιβάλλοντος χώρου, στεγάνωσης του βιομηχανικού δαπέδου και τοποθέτησης του εξοπλισμού.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider