Αθήνα - Νέα Υόρκη από 419 ευρώ με την Emirates

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αθήνα - Νέα Υόρκη από 419 ευρώ με την Emirates
Οι προσφορές ισχύουν για τους επιβάτες από Ελλάδα και για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από τις 22 έως τις 30 Μαΐου.

Tην ευκαιρία να εκμεταλλευτούν ελκυστικούς ναύλους και να ανακαλύψουν την κοσμοπολίτικη πόλη του Ντουμπάι, καθώς και άλλους προορισμούς του δικτύου της στην Άπω Ανατολή αλλά και τη Νέα Υόρκη δίνει η Emirates στους ταξιδιώτες από την Ελλάδα.

Ειδικότερα, η εταιρεία προσφέρει ναύλους για συγκεκριμένους προορισμούς σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές για όσους ταξιδιώτες κάνουν κράτηση από σήμερα έως και τις 30 Μαΐου 2019, για ταξίδια από την 1η Ιουνίου έως και τις 15 Δεκεμβρίου 2019.

Οι επιβάτες της Οικονομικής Θέσης που ταξιδεύουν από Ελλάδα, μπορούν να επωφεληθούν από τους ειδικούς ναύλους που ξεκινούν από 419 ευρώ, ενώ οι επιβάτες της Διακεκριμένης Θέσης από τους ναύλους να ξεκινούν από 2.129 ευρώ. Ενδεικτικά:

emirates offers

Όλοι οι επιβάτες απολαμβάνουν το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας της Emirates, ice, με περισσότερα από 4.000 κανάλια ψυχαγωγίας, συμπεριλαμβανομένων ελληνικών ταινιών & μουσικής. Επίσης, μπορούν να απολαύσουν δωρεάν ποτά και τοπικά εμπνευσμένα μενού, καθώς και τη φημισμένη φιλοξενία του πολυπολιτισμικού πληρώματος της εταιρείας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider