Σε νέους προορισμούς της Κίνας πετά η Scoot

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σε νέους προορισμούς της Κίνας πετά η Scoot
Ειδικοί ναύλοι για τις αγορές εισιτηρίων που θα πραγματοποιηθούν έως την Κυριακή 5 Μαΐου 2019 στο FlyScoot.com.

Τέσσερεις ακόμα κινεζικές πόλεις προσθέτει στους προορισμούς της η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους Scoot ανακοινώνοντας και ειδικούς ναύλους για τις αγορές εισιτηρίων που θα πραγματοποιηθούν έως την Κυριακή 5 Μαΐου 2019 στο FlyScoot.com.

Η Scoot αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους διεθνείς αερομεταφορείς που εξυπηρετεί προορισμούς στην Κίνα. Με την προσθήκη των Wuhan, Changsha, Kunming και Fuzhou το δίκτυό της στην Κίνα θα καλύπτει πλέον 23 προορισμούς που εξυπηρετούνται με περισσότερες από 100 πτήσεις εβδομαδιαία.

«Με τους νέους αυτούς προορισμούς δεν ενισχύουμε απλώς το δίκτυό μας, αλλά προσφέρουμε μη συμβατικές επιλογές στους ταξιδιώτες που αναζητούν μια σύντομη απόδραση σε προσιτές τιμές. Και οι τέσσερεις αυτοί προορισμοί έχουν πλούσια ιστορική κληρονομιά και μοναδικό φυσικό πλούτο και για αυτό πιστεύουμε ότι θα έχουν μεγάλη απήχηση σε ένα ευρύ ταξιδιωτικό κοινό», ανέφερε σχετικά ο Lee Lik Hsin, Chief Executive Officer της Scoot.

Για την πόλη Wuhan

Η Wuhan, είναι η πρωτεύουσα της επαρχίας Hubei και μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της Κίνας. Αποτελείται από τρεις αρχαίες πόλεις: τις Wuchang, Hankou και Hanyang. Η Wuhan είναι ένα σημαντικό κοινωνικο-οικονομικό, πολιτικό και πολιτισμικό σταυροδρόμι στην καρδιά της Κίνας με μοναδικά αξιοθέατα όπως ο κινέζικος πύργος Yellow Crane Tower, ο ναός Guiyuan, η λίμνη East. Επίσης και ο χώρος του Wuhan University που αποτελεί έναν εναλλακτικό προορισμό για τους ταξιδιώτες που λατρεύουν τις ανθισμένες κερασιές.

Από τις 22 Μαΐου 2019, η Scoot θα πραγματοποιεί τρεις πτήσεις εβδομαδιαία από τη Σιγκαπούρη προς την πόλη Wuhan με αεροσκάφη Boeing 787 Dreamliner, ενώ από την 1η Ιουνίου 2019 οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται σε ημερήσια βάση.

Για την πόλη Changsha

Η πόλη Changsha είναι η πρωτεύουσα της επαρχίας Hunan. Πρόκειται για μια αρχαία πόλη με πλούσια ιστορική κληρονομιά και μοναδικά αξιοθέατα όπως το όρος Yuelu, τους τάφους της δυναστείας Han στο Mawangdui, το ποτάμιο νησί Orange, και το όρος Shaoshan (γενέτειρα του Προέδρου Μao Zedong).

Από τις 20 Ιουνίου 2019, η Scoot θα πραγματοποιεί τέσσερις πτήσεις εβδομαδιαία από τη Σιγκαπούρη προς την Changsha με αεροσκάφη Airbus A320, ενώ από τις 16 Ιουλίου 2019 η συχνότητα θα αυξηθεί στις πέντε πτήσεις εβδομαδιαία.

Για την πόλη Kunming

Η Kunming είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της επαρχίας Yunnan. Είναι επίσης γνωστή ως “Η Πόλη της Αέναης Άνοιξης” με ένα ευχάριστο κλίμα και ολάνθιστη φύση όλο το χρόνο. Η πόλη είναι φημισμένη για την ανείπωτη φυσική ομορφιά της και τα αξιοθέατα όπως το πέτρινο δάσος Yunnan Stone, τη λίμνη Dianchi, το λιμναίο πάρκο Kunming Green, τα όρη Xishan και το βουδιστικό ναό Bamboo.

Από τις 25 Ιουνίου 2019, η Scoot θα πραγματοποιεί τέσσερεις πτήσεις εβδομαδιαία από τη Σιγκαπούρη προς το Kunming με αεροσκάφη Airbus A320, ενώ από τις 24 Ιουλίου 2019 η συχνότητα των πτήσεων θα αυξηθεί σε έξι εβδομαδιαίως.

Για την πόλη Fuzhou

Πήρε το όνομά της από το βουνό Fu που βρίσκεται στα βόρεια της πόλης. Στα κινεζικά Fuzhou σημαίνει «η εύπορη πόλη». Είναι πρωτεύουσα της επαρχίας Fujian και έχει πλούσια ιστορική και πολιτισμική κληρονομιά. Στα αξιοθέατά της περιλαμβάνονται τα όρη Wuyi, Drum Hill, Yushan, το λιμναίο πάρκο West Lake, και το ναό Hualin.

Από τις 5 Ιουλίου 2019, η Scoot θα πραγματοποιεί τρεις πτήσεις εβδομαδιαία από τη Σιγκαπούρη προς το Fuzhou με αεροσκάφη Airbus A320, ενώ από τις 29 Ιουλίου 2019 η συχνότητα των πτήσεων θα αυξηθεί σε τέσσερεις εβδομαδιαίως.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Scoot ανήκει στον όμιλο Singapore Airlines, ξεκίνησε το παρθενικό της ταξίδι τον Ιούνιο του 2012, ενώ τον Ιούλιο του 2017 συγχωνεύτηκε με την Tigerair Singapore, διατηρώντας την επωνυμία Scoot και ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο ανάπτυξης. Η Scoot έχει εξυπηρετήσει περισσότερους από 60 εκατομμύρια ταξιδιώτες και πλέον διαθέτει έναν στόλο 18 υπερσύγχρονων αεροσκαφών Boeing 787 Dreamliner και 29 νεότερων, σύγχρονων αεροσκαφών της οικογένειας Airbus A320, ενώ έχει ήδη θέσει παραγγελίες για τέσσερα ακόμη αεροσκάφη Boeing 787 Dreamliner και 37 Airbus A320neo.

Το δίκτυο της Scoot αυτή τη στιγμή περιλαμβάνει 67 προορισμούς σε 19 χώρες με 15 επιπλέον προορισμούς στο Λάος, την Ινδία, Κίνα, Μαλαισία, και Ινδονησία που θα προστεθούν μέχρι το δεύτερο εξάμηνο του 2020. Η Scoot προσφέρει – πέρα από τους εξαιρετικούς ναύλους – μια ασφαλή, αξιόπιστη και σύγχρονη εμπειρία ταξιδιού με μοναδικό στυλ, που το ονομάζει "Scootitude". Με παροχές όπως Wi-Fi σύνδεση στο ίντερνετ εν πτήσει και πρίζες τροφοδοσίας στις θέσεις των επιβατών για επιλεγμένες πτήσεις, καθώς και με τη δυνατότητα εξαργύρωσης και συγκέντρωσης μιλίων KrisFlyer της Singapore Airlines, η Scoot αναδείχθηκε για τα έτη 2015, 2016, 2017 και 2018 η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία Χαμηλού Κόστους (σε Ασία/Ειρηνικό) από τον ιστότοπο AirlineRatings.com και συμπεριλήφθηκε ανάμεσα στις 10 Κορυφαίες Εταιρείες Χαμηλού Κόστους Παγκοσμίως για το 2015 και το 2018 από τον Skytrax.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider