Προς την ολοκλήρωσή της βαδίζει η μεγαλύτερη τουριστική επένδυση στο νησί της Πάρου για το 2019, με το πεντάστερο ξενοδοχείο Summer Senses να αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του τον Ιούνιο του 2019.

Το Summer Senses δυναμικότητας 100 δωματίων, βρίσκεται στη Μάρπησσα, σε μια έκταση 27.000 τετραγωνικών μέτρων. Μέχρι στιγμής αποτελεί το μεγαλύτερο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού και διαθέτει 45 δωμάτια και 55 πολυτελείς σουίτες μερικές εκ των οποίων με ιδιωτικές σουίτες, σε κτηριακές εγκαταστάσεις που ξεπερνούν τα 5.000 τετραγωνικά μέτρα. Επιπλέον το ξενοδοχειακό συγκρότημα διαθέτει δύο εστιατόρια, δύο μπαρ, εγκαταστάσεις σπα, γυμναστήριο και τρεις πισίνες συνολικής έκτασης 1.000 τετραγωνικών μέτρων.

Η κατασκευή του ξεκίνησε το 2017 με στόχο να αναβαθμίσει το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών αλλάζοντας τα δεδομένα στον ξενοδοχειακό χάρτη της Πάρου, ενός απο τους  πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας. 

Στο πλαίσιο της μεγάλης επένδυσης το ξενοδοχείο προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο Hytra, του Ομίλου Τραστέλη, φέρνοντας στην Πάρο τη Galazia Hytra. Η ομάδα του εστιατορίου Galazia Hytra ταξιδεύει στο νησί με μοναδικές συνταγές που πρεσβεύουν τη δημιουργική ελληνική κουζίνα. Η αέναη αναζήτηση της τελειότητας, η αναγνώριση και η αγάπη για τον πλούτο της ελληνικής γης, καθώς και η σύγχρονη απόδοση παραδοσιακών συνταγών, μεταφέρονται αυτούσιες στο Summer Senses με τη ζεστή φιλοξενία και ατμόσφαιρα να αποτελεί κοινό παρονομαστή για εστιατόριο και ξενοδοχείο, προσφέροντας στον επισκέπτη μια ολιστική εμπειρία διακοπών.

Τη διαχείριση του Summer Senses έχει αναλάβει η HIP.Hospitality, που διαθέτει πολλές επιτυχημένες συνεργασίες στον ξενοδοχειακό κλάδο. «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το συγκεκριμένο project, καθώς το Summer Senses έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα του τουρισμού στην Πάρο. Πρόκειται για μια μεγάλη επένδυση που στόχο έχει την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος που προσφέρει το νησί και την ανάδειξη της έννοιας της ελληνικής φιλοξενίας στο σύνολό της» δήλωσε σχετικά ο κύριος Πάνος Πανταζόπουλος, Διευθύνοντας Σύμβουλος της HIP.Hospitality.