Ρίτσαρντ Μπράνσον: Σέρβιρε τσάι στους επιβάτες των νέων του τρένων (vids)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ρίτσαρντ Μπράνσον: Σέρβιρε τσάι στους επιβάτες των νέων του τρένων (vids)
Ο μεγιστάνας σε ρόλο σερβιτόρου εξυπηρέτησε τους επιβάτες των νέων του τρένων.

Την έναρξη λειτουργίας της σιδηροδρομικής εταιρείας Virgin Trains USA γιόρτασε ο δισεκατομμυριούχος Ρίτσαρντ Μπράνσον σερβίροντας τσάι στους επιβάτες στην πρώτη διαδρομή του τρένου!

Ο Βρετανός μεγιστάνας παρουσίασε τη σιδηροδρομική εταιρεία Virgin Trains USA στον σταθμό-ναυαρχίδα, στο κέντρο του Μαϊάμι και μαζί με τον πρόεδρό της εταιρείας, Πάτρικ Γκόνταρντ εκτέλεσαν χρέη σερβιτόρου για τους ταξιδιώτες που επέλεξαν την διαδρομή για τη μετακίνηση τους.

Ο σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον σέρβιρε το τσάι από τροχήλατο καρότσι μεταφοράς ποτών κατά μήκος της αμαξοστοιχίας, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των επιβατών στο περιοδικό Page Six.

«Έφτασε στο τρένο και πήγαινε από βαγόνι σε βαγόνι για να χαιρετήσει τους επιβάτες. Έμειναν έκπληκτοι όλοι όταν τον είδαν στο τρένο και σηκώθηκαν από τα καθίσματα για να βγάλουν μαζί του selfies, στις οποίες χαμογελά και σερβίρει τσάι», δήλωσε χαρακτηριστικά ένας από τους επιβάτες.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ οι αμαξοστοιχίες της Virgin Trains εκτελούν δρομολόγια στη Νότια Φλόριντα, υπάρχουν όμως σχέδια για μια νέα γραμμή που θα συνδέει τη Νότια Καλιφόρνια με το Λας Βέγκας.

Δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο:

Lessons in tea etiquette @virginmiamicentral @gobrightline #virginfamily

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Richard Branson (@richardbranson) στις

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider