Και κρατήσεις κρουαζιέρας θα προσφέρει η Trip Advisor

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Και κρατήσεις κρουαζιέρας θα προσφέρει η Trip Advisor
Επιπλέον οι χρήστες θα μπορούν να συγκρίνουν τιμές κρουαζιέρας και να κατατάσσουν τα αποτελέσματα αναζήτησης βάσει τύπου καμπίνας, τιμής και προγράμματος.

Στον εμπλουτισμό της πλατφόρμας της, για να προσφέρει πλέον και κρατήσεις σε κρουαζιέρες, προχωρά η TripAdvisor.

Η δημοφιλής πλατφόρμα αναζήτησης και κρατήσεων μέσω του Trip Advisor Cruises θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να βλέπουν το εσωτερικό των πλοίων μέσα από φωτογραφίες, καθώς και τις ανέσεις που προσφέρει το κάθε κρουαζιερόπλοιο, να κλείνουν μέσω αυτής το εισιτήριό τους και στη συνέχεια να γράφουν κριτικές για την εμπειρία τους.

Επιπλέον οι χρήστες θα μπορούν να συγκρίνουν τιμές κρουαζιέρας και να κατατάσσουν τα αποτελέσματα αναζήτησης βάσει τύπου καμπίνας, τιμής και προγράμματος.

Όπως αναφέρει η πλατφόρμα το περιεχόμενο αυτό θα περιλαμβάνει πάνω από 70.000 κρουαζιέρες. Αρχικά θα είανι διαθέσιμο για τις κρουαζιέρες που προσφέρονται από τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο και στη συνέχεια θα επεκταθεί και σε άλλες αγορές.

«Η προσθήκη της κρουαζιέρας θα βοηθήσει τους ταξιδιώτες να οργανώνουν και να κάνουν κράτηση με μεγαλύτερη ευκολία, με βοηθητικό στοιχείο τις κριτικές άλλων χρηστών και φωτογραφίες από εκατομμύρια μέλη της TripAdvisor», δήλωσε ο επικεφαλής της TripAdvisor για τις πτήσεις, κρουαζιέρες και ενοικιάσεις αυτοκινήτων, Bryan Saltzburg.

Οι κρατήσεις θα πραγματοποιούνται μέσω των συνεργατών της TripAdvisor, έναν συνδυασμό online τουριστικών γραφείων και εταιριών κρουαζιέρας.

Ο λόγος της στροφής της πλατφόρμας και σε αυτό το τουριστικό προϊόν οφείλεται στο μεγάλο ενδιαφέρον των χρηστών για κρουαζιέρες. Το 32% των 490 εκατ. μοναδικών μηνιαίων χρηστών της πλατφόρμας το 2018 είχαν παλαιότερα πάει κάποια κρουαζιέρα ενώ το 44% σκοπεύει να προβεί σε αγορά υπηρεσιών κρουαζιέρας στο μέλλον. Βάσει στοιχείων από την παγκόσμια ένωση κρουαζιέρας, CLIA, η βιομηχανία της κρουαζιέρας αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για 30 εκατ. επιβάτες το 2019, αριθμός πολύ υψηλότερος από τα 17,8 εκατ. το 2009.

Να υπενθυμίσουμε ότι το 2007, η TripAdvisor είχε αποκτήσει το Cruise Critic, έναν ιστότοπο με κρουαζιερόπλοια που διαθέτει περισσότερες από 350.000 κριτικές για κρουαζιέρες. Όπως ανακοινώθηκε η Cruise Critic θα συνεχίσει να λειτουργεί ανεξάρτητα από το TripAdvisor.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider