Aria Hotels: Νέο συγκρότημα boutique κατοικιών στο Κουκάκι

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Aria Hotels: Νέο συγκρότημα boutique κατοικιών στο Κουκάκι
Ένα νέο συγκρότημα boutique ανεξάρτητων κατοικιών εγκαινιάζεται στην Αθήνα από τα Aria Hotels, την οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών του ομίλου Libra Group.

Το νέο Urban Stripes που μόλις προστέθηκε στο χαρτοφυλάκιο των Aria Hotels, στεγάζεται σε μια κλασική αθηναϊκή πολυκατοικία της δεκαετίας του ‘60 στο Κουκάκι, οπότε και χρονολογείται η δεύτερη φάση της σύγχρονης αρχιτεκτονικής στην Ελλάδα (1950-1975). Πρόκεται επί της ουσίας για οκτώ ευρύχωρα και αυτόνομα διαμερίσματα, τα οποία διατίθενται τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε ταξιδιώτες.

Κάθε διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει από δύο έως και πέντε επισκέπτες. Σε στυλ μινιμαλιστικό, με ανοιχτούς χώρους και έμφαση στο φυσικό φως τα διαμερίσματα συνδυάζουν την καλή τοποθεσία με την εντυπωσιακή θέα και διαθέτουν και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Tα Aria Hotels είναι μια οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, που πρεσβεύουν την Αυθεντική Ελληνική Φιλοξενία σε πολλαπλούς προορισμούς στην Ελλάδα: στην Αθήνα (Πλάκα – Σύνταγμα-Κουκάκι), στην Κρήτη (Παλιό Λιμάνι, Χανιά – Αποκόρωνας, Χανιά - Ηράκλειο - Λασίθι), στις Κυκλάδες (Κίμωλο – Μήλο – Σέριφο – Σαντορίνη), στην Ήπειρο (Ζαγοροχώρια) και στην Πελοπόννησο (Καρδαμύλη).

Να υπενθυμίσουμε ότι η αλυσίδα τον περασμένο Σεπτέμβριο επεκτάθηκε και στην Ισπανία, σε συνεργασία με τον επιχειρηματία Ignacio Moreno de los Ríos, ο οποίος ανέλαβε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου των Aria Hotels Spain.

Τα Aria Hotels, που ανήκουν στο Libra Group του κ. Λογοθέτη ξεκίνησαν από το 2012 και μέχρι και σήμερα έχουν δημιουργήσει ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει πάνω από 29 boutique ξενοδοχεία και βίλες σε μοναδικούς προορισμούς στην Ελλάδα. Πρόκειται για την ανερχόμενη θυγατρική του Libra Group με boutique ξενοδοχεία και βίλες στα ελληνικά νησιά και την ηπειρωτική Ελλάδα η οποία επενδύει συνέχεια σε νέες μονάδες.

Τα ακίνητα των Aria Hotels έχουν συχνά ιστορική σημασία και αναδεικνύουν λιγότερο γνωστούς νησιωτικούς και ηπειρωτικούς προορισμούς, περιλαμβάνοντας μοναδικές τοποθεσίες όπως ένα οινοποιείο, έναν ανεμόμυλο που χρονολογείται από το 1852 αλλά και μια κατοικία με το δικό της ελαιοτριβείο δυόμισι αιώνων. Από τα νέα τους γραφεία στη Μαδρίτη, τα Aria Hotels Spain θα εφαρμόσουν τη συγκεκριμένη φιλοσοφία σε καταλύματα σε όλη την Ισπανία. Τα εγκαίνια του πρώτου εξ’ αυτών αναμένεται να γίνουν τους επόμενους μήνες.

Η φιλοσοφία των Aria Hotels στηρίζεται σε τρεις βασικές αρχές: το περιβάλλον, τον πολιτισμό και το πάθος για ανακάλυψη. Προτεραιότητα αποτελεί η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου με επίκεντρο τις αναζητήσεις του σύγχρονου ταξιδιώτη και η προσφορά εμπειριών που, σε συνδυασμό με την αρχιτεκτονική, τον σεβασμό στα πρότυπα του τοπίου και την ιδιαίτερη τοποθεσία, να δημιουργούν την αίσθηση της μοναδικότητας.

Aria Hotels: Νέο συγκρότημα boutique κατοικιών στο Κουκάκι
Aria Hotels: Νέο συγκρότημα boutique κατοικιών στο Κουκάκι

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider