H easyGroup του Sir Στέλιου ενώνει τις δυνάμεις της με το Ferryhopper

Viber Whatsapp Μοιράσου το
H easyGroup του Sir Στέλιου ενώνει τις δυνάμεις της με το Ferryhopper
Η easyFerry.com θα είναι η νέα μηχανή αναζήτησης και κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.

Η easyGroup του Sir Στέλιου Χατζηιωάννου, στον οποίο ανήκουν και όλα τα εμπορικά σήματα easy (easy family of brands www.easy.com), ενώνει τις δυνάμεις της με το Ferryhopper δημιουργώντας μια νέα μηχανή αναζήτησης και κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, την easyFerry.com.

H νέα πλατφόρμα www.easyferry.com έρχεται να συνδυάσει το γνωστό εμπορικό σήμα της easyGroup με την καινοτομία και τις έξυπνες υπηρεσίες που παρέχει το Ferryhopper.

Η easyFerry απευθύνεται σε επιβάτες που ταξιδεύουν ακτοπλοϊκώς σε ελληνικούς προορισμούς, σύντομα όμως θα επεκτείνει τις δραστηριότητές της παρέχοντας ακτοπλοϊκά εισιτήρια και σε άλλες Ευρωπαϊκές αγορές όπου τα easy brands δραστηριοποιούνται.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Ferryhopper είναι μία ελληνική startup εταιρεία που ξεκίνησε το 2017 και δημιούργησε μια πρωτοποριακή πλατφόρμα αναζήτησης και κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων που -μέσα από διαφορετικές λειτουργίες- υπόσχεται να διευκολύνει τη διαδικασία online κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων. Χάρη σε καινοτόμες λειτουργίες όπως τα δρομολόγια με ανταπόκριση, η online διαχείριση κράτησης εισιτηρίων αλλά και η κράτηση πολλαπλών διαδρομών η πλατφόρμα www.ferryhopper.com κατάφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να ξεχωρίσει στον ελληνικό επιχειρηματικό κόσμο και να κατακτήσει ένα σημαντικό μερίδιο στην ελληνική αγορά.

Να υπενθυμίσουμε ότι το 2018 η εταιρεία ήταν ο μεγάλος νικητής του «ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΧΡΟΝΙΑΣ 2018».

«Η easyFerry θα φέρει τον παραδοσιακό τρόπο αγοράς ακτοπλοϊκών εισιτηρίων στην ψηφιακή εποχή, προσφέροντας στους πελάτες της τον πιο εύκολο και αποδοτικό τρόπο να κλείνουν τα εισιτήριά τους. Ανυπομονώ να κλείσω τα εισιτήριά μου για τις Σπέτσες που πάντα αγαπούσα» δήλωσε από πλευράς του ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής και πρόεδρος της easyGroup.

«Λίγους μήνες μετά τη διάκρισή μας με το "Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου, Επιχειρηματικό Ξεκίνημα Χρονιάς 2018" , είναι μεγάλη τιμή και αναγνώριση για εμάς να συνεργαζόμαστε με την easyGroup, έναν κολοσσό στον τομέα του τουρισμού και των ταξιδιών. Είμαστε σίγουροι πως το κοινό της easyGroup θα ενθουσιαστεί με αυτή τη νέα προσθήκη στην οικογένεια των υπηρεσιών easy και θα διαλέξει την easyFerry για τα ταξίδια του στις ελληνικές και ευρωπαϊκές θάλασσες» δήλωσε από πλευράς του ο Χρήστος Σπαθαράκης, ένας εκ των ιδρυτών του Ferryhopper.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider