Νέα συνεργασία της Star Alliance με την Skyscanner

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέα συνεργασία της Star Alliance με την Skyscanner
Θα αναζητούν πτήσεις, τιμές ναύλων και θα πραγματοποιούν απευθείας κρατήσεις με τις αεροπορικές μέλη της Συμμαχίας.

Συνεργασία με την παγκόσμια μηχανή αναζήτησης ταξιδίων Skyscanner ξεκινά η Star Alliance, η μεγαλύτερη Αεροπορική Συμμαχία του κόσμου. Η συνεργασία αυτή θα επιτρέψει στους ταξιδιώτες που επισκέπτονται τον ιστότοπο της Skyscanner να αναζητούν πτήσεις, τιμές ναύλων και να πραγματοποιούν απευθείας κρατήσεις με τις αεροπορικές εταιρείες-μέλη της Συμμαχίας.

Τόσο αυτή η λειτουργία όσο και τα διαδεδομένα εργαλεία αναζήτησης lounges, διαθεσιμότητας πτήσεων κι άλλων υπηρεσιών που σχετίζονται με τα ταξίδια, χρησιμοποιεί τη μηχανή αναζήτησης ναύλων της Skyscanner, συνδέοντας απευθείας τον χρήστη με τους ιστότοπους των αεροπορικών εταιρειών-μελών της Συμμαχίας, για άμεση αγορά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιστότοπος που συμπληρώνει τους επιμέρους ιστότοπους των 28 αεροπορικών εταιρειών-μελών, σε εννέα γλώσσες, είναι ριζικά ανανεωμένο με φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό αλλά και συντομεύσεις για τις πιο συχνά επισκέψιμες λειτουργίες του ιστότοπου.

Με περισσότερες από 18.800 καθημερινές πτήσεις από και προς 1.300 αεροδρόμια σε 193 χώρες, η Star Alliance προσφέρει πλέον παγκόσμια κάλυψη της τάξης του 98%. Οι νέες δυνατότητες επιτρέπουν επίσης στους πελάτες να βρίσκουν παγκόσμιες συνδέσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ταξιδιωτικές τους ανάγκες.

«Με την ανανεωμένη δυνατότητα αναζήτησης ναύλων των αεροπορικών εταιρειών της Συμμαχίας, η οποία κατέστη εφικτή χάρη στη συνεργασία μας με τη Skyscanner, ανταποκρινόμαστε στα σχόλια και στις ανάγκες των επιβατών της Συμμαχίας, προσφέροντας μία υπηρεσία που επιτρέπει στα μέλη μας, που είναι τακτικοί επιβάτες, να προβαίνουν εύκολα σε κρατήσεις με τις αεροπορικές εταιρείες - μέλη της Star Alliance και να απολαμβάνουν τα οφέλη της Star Alliance», δήλωσε ο κ. Jeremy Drury, Director Digital & E-Services της Star Alliance. «Οποιαδήποτε κράτηση μπορεί να γίνει στις ιστοσελίδες των αεροπορικών εταιρειών-μελών της Συμμαχίας, μπορεί πλέον να πραγματοποιηθεί μέσα από τον ιστότοπό μας», ανέφερε ο κ. Drury, προσθέτοντας: «Ανυπομονούμε να διερευνήσουμε περαιτέρω δυνατότητες με τη Skyscanner».

«Οι ταξιδιώτες βρίσκονται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε στη Skyscanner. Μέσω της ιδιόκτητης τεχνολογίας και των χαρακτηριστικών που διαθέτουμε, προσπαθούμε να απλοποιήσουμε την αναζήτηση ταξιδίων», δήλωσε ο κ. Hugh Aitken, Senior Director Strategic Partnerships της Skyscanner. «Αυτή η νέα δυνατότητα, η οποία είναι διαθέσιμη χάρη στη συνεργασία μας με τη Star Alliance, αποτελεί παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο θα εργαστούμε από κοινού για να προσδώσουμε ακόμη μεγαλύτερη αξία στους επιβάτες κατά τη διάρκεια της διαδικασίας σχεδιασμού του ταξιδίου τους.»

Η νέα δυνατότητα αναζήτησης είναι μία από τις πολλές ψηφιακές πρωτοβουλίες που αναπτύσσει η Συμμαχία με τις εταιρείες – μέλη της, προκειμένου να διευκολύνονται οι επιβάτες. Μερικές ακόμα είναι η παρακολούθηση των αποσκευών, η επιλογή θέσης κατά την κράτηση, η εύρεση των lounges και των Gold Track στον έλεγχο ασφαλείας, καθώς και η επικύρωση του αριθμού μέλους των frequent flyer επιβατών της Star Alliance.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider