Νέο πολυτελές ξενοδοχείο στην Κροατία αναλαμβάνει η Zeus International

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέο πολυτελές ξενοδοχείο στην Κροατία αναλαμβάνει η Zeus International
Αναλαμβάνει το management του μέχρι πρότινος Novi Spa Hotels & Resort.

Στην Κροατία φτάνει μετά την Ελλάδα, την Ιταλία, την Κύπρο, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, η Zeus International ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους ομίλους στον κλάδο εκμετάλλευσης και διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων.

Ειδικότερα η Zeus International αναλαμβάνει το management του μέχρι πρότινος Novi Spa Hotels & Resort το οποίο βρίσκεται στη βόρεια ακτή της Αδριατικής, στον κόλπο του Kvarner και στα δυτικά προάστια του δημοφιλούς παραθαλάσσιου θερέτρου Novi Vinodolski. Πρόκειται για ένα πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα με ένα καινούργιο ξενοδοχείο δυναμικότητας 164 δωματίων και 337 βιλών συνολικής κτιριακής επιφάνειας άνω των 150.000τ.μ. Η μονάδα εκτείνεται σε ένα οικόπεδο 310 στρεμμάτων πάνω σε μία ακτογραμμή δύο χιλιομέτρων. Το συγκρότημα διαθέτει επίσης 11 εστιατόρια και μπαρ - 6 και 5 αντίστοιχα - συνεδριακούς χώρους άνω των 5.000 τ.μ., 7 πισίνες, μίνι μάρκετ αλλά και παιδική χαρά άνω των 4.000 τ.μ. με εσωτερικούς χώρους παιχνιδιού και παιδικές πισίνες.

Επιπλέον διαθέτει και παραθαλάσσιο κέντρο spa σε ένα κτήριο 14.000τ.μ., για να προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα μασάζ και θεραπειών. Αποτελώντας ένα από τα μεγαλύτερα spa της Ευρώπης το κέντρο spa διαθέτει μια πισίνα thalasso, χώρο περιποιήσεων με 15 δωμάτια θεραπείας και τρεις ιδιωτικές σουίτες Spa, επαγγελματικό εξοπλισμό γυμναστικής και χώρο cardio με σύγχρονο εξοπλισμό σε 2 ορόφους με θέα τη θάλασσα, αίθουσες γιόγκα, αεροβικής γυμναστικής, χώρους kinesis, διάφορες χαλαρωτικές εγκαταστάσεις, εστιατόριο και lounge bar.

Στην Κροατία επεκτείνεται η Zeus International

Το ξενοδοχείο που θα λειτουργήσει υπό τη διεύθυνση της Zeus International από τον Απρίλιο του 2019, θα αποκτήσει σύντομα νέα ταυτότητα, θα ανακαινιστεί σταδιακά και θα παραμένει ανοικτό μόνο την καλοκαιρινή περίοδο.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Zeus International παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής, διαχείρισης και ανάπτυξης ξενοδοχειακών μονάδων. Στρατηγικός της εταίρος είναι το Wyndham Hotel Group στα Βαλκάνια, το οποίο έχει εγκαινιάσει και αρκετές μονάδες στη χώρα μας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider