Το Λονδίνο ο νούμερο 1 προορισμός για ερωτευμένους, η Ελλάδα ιδανική για singles

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το Λονδίνο ο νούμερο 1 προορισμός για ερωτευμένους, η Ελλάδα ιδανική για singles
Το Λονδίνο ο νούμερο 1 προορισμός για ερωτευμένους, η Ελλάδα ιδανική για singles

Στο Λονδίνο επιλέγουν να ταξιδέψουν οι απανταχού ερωτευμένοι το Σαββατοκύριακο του Αγίου Βαλεντίνου, σύμφωνα με έρευνα της Ryanair για την συγκεκριμένη ημέρα. Οι αμέσως επόμενοι δημοφιλείς προορισμοί είναι βέβαια δύο πόλεις της Ιταλίας, η Ρώμη και το Μιλάνο.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, για τα ταξίδια κατά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, οι πιο δημοφιλείς χώρες για ζευγάρια ήταν οι Κάτω Χώρες, η Γαλλία και το Βέλγιο.

Αντιθέτως η χώρα μας, η Ιταλία και η Ιρλανδία αποδεικνύονται ιδανικοί προορισμοί για τους singles ταξιδιώτες, οι οποίοι βέβαια ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου είναι πολλοί περιορισμένοι αν σκεφτεί κανείς ότι σχεδόν το 30% των ταξιδιωτών κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του Αγίου Βαλεντίνου θα πετάει δίχως ταίρι.

Να σημειωθεί ότι η Ryanair θα μεταφέρει πάνω από 1,3 εκατομμύρια πελάτες το Σαββατοκύριακο του Αγίου Βαλεντίνου (μεταξύ 14 και 17 Φεβρουαρίου) και θα λειτουργήσει πάνω από 1.800 πτήσεις γεμάτες «αγάπη».

Για να το γιορτάσει μάλιστα προσφέρει πτήσεις από 9.99€ για ταξίδια μέσα στον Φεβρουάριο. Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη για κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα (14 Φεβρουαρίου), και οι ενδιαφερόμενοι πελάτες θα πρέπει να κάνουν κράτηση μέσω της ιστοσελίδας www.ryanair.com.

Η εταιρεία μάλιστα προσφέρει και την δυνατότητα ενός ρομαντικού δώρο τελευταίας στιγμής με δωροεπιταγές που ξεκινούν από μόλις €25 – για ταξίδια σε πάνω από 230 προορισμούς.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider