Την Τετάρτη δημοσιεύτηκε η λίστα με τα καλύτερα ξενοδοχεία του πλανήτη για το 2019 και στην πρώτη θέση αναδείχθηκε ένα υπερπολυτελές συγκρότημα στη Χαβάη, το Four Seasons Resort Hualalai.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη ετήσια κατάταξη, το Four Seasons Resort Hualalai κατέκτησε την πρωτιά γιατί περιβάλλεται από μαγικές παραλίες με κατάλευκη άμμο και κατάμαυρα τοπία από ηφαιστειακή λάβα. 

Προσφέρει στους επισκέπτες του δωμάτια και βίλες με ιδιωτικές πισίνες, γήπεδα γκολφ παγκόσμιας κλάσης και γιατί στο τεράστιο ενυδρείο του διδάσκει καταδύσεις με αναπνευστήρα, υπό την υποβρύχια καθοδήγηση θαλάσσιων βιολόγων που θα σου μάθουν ένα-ένα και τα 4.000 ψάρια διαφορετικών ειδών, που υπάρχουν εκεί.

Βεβαίως, τέτοιες εμπειρίες ενδέχεται να σου κοστίσουν αρκετά! Μια διανυκτέρευση εκεί κυμαίνεται περί τα 1.000 δολάρια και, υπό προϋποθέσεις, ίσως ανέβει έως και τα 3.000 δολ.

Δείτε παρακάτω βίντεο και τη συλλογή με φωτογραφίες τις φανταστικές εμπειρίες που κάνουν το Four Seasons Resort Hualalai το καλύτερο ξενοδοχείο στον πλανήτη για το 2019: