Ρεκόρ επισκέψεων στη Ryanair κατά την Cyber Week

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ρεκόρ επισκέψεων στη Ryanair κατά την Cyber Week
Οι επισκέψεις στο Ryanair.com μόνο την Τρίτη ξεπέρασαν τα 5,5 εκατ.

Ρεκόρ επισκέψεων και κρατήσεων στην ιστοσελίδα της κατά τη διάρκεια της «Cyber Week» ανακοίνωσε η Ryanair μετά τις μεγάλες προσφορές 80ημέρων. Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε η εταιρεία την ιστοσελίδα της επισκέφτηκαν πάνω από 25 εκατομμύρια άτομα – αριθμός μεγαλύτερος από τις επισκέψεις που δέχεται η ιστοσελίδα Marks & Spencer σε έναν ολόκληρο μήνα και περισσότερες από τις επισκέψεις που δέχονται σε ένα χρόνο οι ιστοσελίδες της Inter Milan και της Paris Saint-Germain.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, οι περισσότερες επισκέψεις και κρατήσεις πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη, 20 Νοεμβρίου, ( πάνω από 5.5 εκατομμύρια επισκέψεις στο Ryanair.com) ξεπερνώντας το ρεκόρ του προηγούμενου έτους.

Ο χαμηλού κόστους αερομεταφορέας γιόρτασε το ρεκόρ παρατείνοντας την προσφορά της Cyber Week με έκπτωση 30 ευρώ σε πτήσεις με επιστροφή σε όλο το Ευρωπαϊκό του δίκτυο, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από τον Ιανουάριο έως και τον Μάιο.

«Είμαστε χαρούμενοι για το νέο ρεκόρ επισκέψεων στην ιστοσελίδα μας, οι οποίες ξεπέρασαν τα 25 εκατ. κατά την Cyber Week. Η περασμένη Τρίτη αποδείχθηκε η πιο δημοφιλής ημέρα για κράτηση με πάνω από 5,5 εκατομμύρια επισκέψεις στην Ryanair.com, νούμερο ίσο με τον πληθυσμό της Νορβηγίας», δήλωσε σχετικά ο Kenny Jacobs.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider