Αυτά είναι τα νέα iPhone Xs και Xs Max (pics)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αυτά είναι τα νέα iPhone Xs και Xs Max (pics)

Στο επόμενο στάδιο περνά και το νέο iPhone όπως ανέφερε ο Τιμ Κουκ πριν μας συστήσει το νέο iPhone XS και XS Max το οποίο θα κυκλοφορήσει σε χρυσό ασημένιο και space gray.

Διαθέτει το πιο ανθεκτικό γυαλί, είναι από ανοξείδωτο ατσάλι και είναι αδιάβροχο (IP68) μέχρι τα δύο μέτρα βάθος για τριάντα λεπτά.

Η οθόνη του iPhone XS είναι 5,8 ιντσών retina ενώ το μεγαλύτερο έχει 6,5 super retina Οθόνη, έχει δηλαδή 60% μεγαλύτερο δυναμικό εύρος στην οθόνη.

Το iPhone των 6,5’’ έχει ανάλυση 2688x1242 και διατηρεί το ίδιο μέγεθος από το προηγούμενο αλλά με μεγαλύτερη οθόνη, ανέφερε ο Phil Schiller που μας σύστησε τα νέα κινητά.

Ένα νέο χαρακτηριστικό είναι ότι μπορεί να χωρίζει την landscape οθόνη που διευκολύνει την επεξεργασία βίντεο. Ο στερεοφωνικός ήχος είναι καλύτερος από οποιοδήποτε iPhone μέχρι σήμερα.

Έχει Face ID και μάλιστα πολύ πιο εξελιγμένο. Σχεδιασμένο με νευρωνικά δίκτυα είναι ασφαλές και δεν κολλάει.

Στο iPhone Xs έχει γρηγορότερους αλγόριθμους οπότε αναγνωρίζει πιο γρήγορα το πρόσωπό σας και ξεκλειδώνει ενώ είναι εντελώς ασφαλές.

Το νέο κινητό φορά τον νέο επεξεργαστή τοn πρώτο 7 νανομέτρων επεξεργαστή A12 bionic. Διαθέτει 6πύρηνη CPU και 4πύρηνη GPU (που θα είναι 50% πιο γρήγορη από το Α11) και προσφέρει πολύ περισσότερες εμπειρίες που δεν ήταν διαθέσιμες στο παρελθόν.

Οι εφαρμογές ανταποκρίνονται έως και 30% γρηγορότερα από πριν.

Επιπλέον ο Siri διαθέτει shortcuts που θα σας επιτρέπουν να κάνετε περισσότερα πιο εύκολα.

Το κινητό διαθέτει φυσικά επαυξημένη πραγματικότητα.

Κάμερα

Το iPhone Xs διαθέτει σύστημα διπλής κάμερας, αμβλιγώνιο φακό με καινούργιο 12ΜΡ σένσορα, βελτιωμένο True Tone φλας.

Η μπροστινή κάμερα είναι 7ΜΡ με καινούργιο σένσορα επίσης. Η επεξεργασία εικόνας μειώνει τον θόρυβο, ρυθμίζει τα χρώματα και την φωτεινότητα ενώ βελτιώνει και την εστίαση.

Διαθέτει επίσης βελτιωμένή HDR λειτουργία με καλύτερη υποστήριξη κίνησης για ανάδειξη των λεπτομερειών και καλύτερες λεπτομέρειες σκιάς. Χρησιμοποιεί μέχρι και 4 φωτογραφίες και επιλέγει αυτόματα τα καλύτερα στοιχεία από την καθεμία για καλύτερο συνολικό αποτέλεσμα.

To Κινητό τραβάει 4K βίντεο ενώ έχει και 4 μικρόφωνα για να ηχογραφεί στερεοφωνικό ήχο

Βελτιώσεις υπάρχουν και στην μπαταρία. Το iPhone Xs σας δίνει 30 λεπτά περισσότερη διάρκεια ζωής μπαταρίας από το iPhone X, ενώ η μπαταρία του iPhone Xs Max διαρκεί 1,5 ώρα περισσότερη ώρα από το iPhone X.

Το κινητό διαθέτει και λειτουργία Dual Sim οι οποίες λειτουργούν ταυτόχρονα - αυτό σημαίνει ότι και οι δυο γραμμές είναι ενεργές και standby και όποια λάβει την κλήση θα ενεργοποιείται. Ωστόσο η δυνατότητα dual Sim θα είναι διαθέσιμη μόνο στην Κίνα.

Το iPhone Xs βγαίνει στα μοντέλα των 64/256/512GB και η τιμή του ξεκινάει από τα 999$. Το iPhone Xs Max βγαίνει με τις ίδιες χωρητικότητες και η τιμή του ξεκινάει από τα 1099$. Οι προπαραγγελίες ξεκινάνε στις 14 Σεπτέμβρη, η αποστολή στις 21 Σεπτέμβρη. Το δεύτερο κύμα χωρών, όπου μέσα θα είναι και η Ελλάδα θα κυκλοφορήσει στις 28 Σεπτέμβρη.

Οι τιμές που θα πωλούνται οι νέες συσκευές iPhone στην ελληνική αγορά δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές. Με βάση τις τιμές που ανακοινώθηκαν για ορισμένες από τις ευρωπαϊκές αγορές (σ.σ. στη Γαλλία το iPhone Xs ξεκινά από τα 1.159 ευρώ, ενώ το iPhone Xs Max από τα 1259 ευρώ, ενώ στην Ιταλία οι τιμές είναι στα 1.189 ευρώ και 1.289 ευρώ αντίστοιχα), τότε στην Ελλάδα θα πρέπει να αναμένουμε ότι οι τιμές θα κινηθούν πιθανότατα σε λίγο υψηλότερα επίπεδα λόγω κυρίως του διαφορετικού συντελεστή ΦΠΑ.

Αυτά είναι τα νέα iPhone Xs και Xs Max (pics)
Αυτά είναι τα νέα iPhone Xs και Xs Max (pics)
Αυτά είναι τα νέα iPhone Xs και Xs Max (pics)
Αυτά είναι τα νέα iPhone Xs και Xs Max (pics)
Αυτά είναι τα νέα iPhone Xs και Xs Max (pics)
Αυτά είναι τα νέα iPhone Xs και Xs Max (pics)

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider