Λαμπάδες και παιχνίδια μπαίνουν στο «μενού» της Wolt - Σε συνεργασία με τα καταστήματα Μουστάκα

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Λαμπάδες και παιχνίδια μπαίνουν στο «μενού» της Wolt - Σε συνεργασία με τα καταστήματα Μουστάκα
Η υπηρεσία ξεκινά από την Αθήνα. Ποια καταστήματα περιλαμβάνει.

Μια νέα κατηγορία προϊόντων εισάγει στη δημοφιλή εφαρμογή της η Wolt μετά και την ανακοίνωση της συνεργασία της με τα γνωστά καταστήματα παιχνιδιών Μουστάκα.

Ενόψει και του Πάσχα, η φιλανδική startup θα δίνει πλέον την δυνατότητα να στους χρήστες να επιλέξουν μέσα από μία μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών, λαμπάδων και δώρων, τα οποία οι συνεργαζόμενοι διανομείς θα παραδίδουν στην πόρτα τους σε περίπου 30 λεπτά, Δευτέρα έως Σάββατο, 9:00 με 20:00.

Η υπηρεσία θα είναι αρχικά διαθέσιμη στην Αθήνα από τα καταστήματα Μουστάκα σε Κάτω Κηφισιά, Περιστέρι, Μοναστηράκι, Αιγάλεω, Πειραιά, Μελίσσια, ΟΑΚΑ/ Μαρούσι και Ελληνικό.

Όπως ανακοινώθηκε οι πελάτες της Wolt μέσα από το μενού, το οποίο συνοδεύεται από φωτογραφίες, έχουν πλέον τη δυνατότητα να επιλέξουν από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει:

  • Λαμπάδες Lego
  • Lego (120 κατηγορίες παιχνιδιών)
  • Προσχολικά-Παζλ
  • Ξύλινα προσχολικά
  • Playmobil
  • Παιχνίδια για κορίτσια
  • Παιχνίδια για αγόρια
  • Δημιουργικές δραστηριότητες και κατασκευές
  • Επιτραπέζια
  • Προϊόντα τεχνολογίας
  • Χαρτοσχολικά

Όπως και για τα λοιπά είδη έτσι και για τα παιχνίδια η εφαρμογή της Wolt προσφέρει live tracking, ώστε οι πελάτες να μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη της παραγγελίας τους σε ζωντανό χρόνο και εφόσον το επιθυμούν οι παραγγελίες παραδίδονται ανέπαφα και με ασφάλεια. Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα προγραμματισμού ημέρας και ώρας της παράδοσης που εξυπηρετεί τον πελάτη, ενώ σε περίπτωση που χρειαστεί την ταχύτερη και καλύτερη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στο online delivery, αυτή είναι στη διάθεσή του για να του απαντήσει στα μηνύματα σε λιγότερο από 40 δευτερόλεπτα.

«Τα παιχνίδια φέρνουν χαρά και η Wolt τα φέρνει στην πόρτα των πελατών μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί πλέον από την άνεση του καναπέ τους οι πελάτες μας μπορούν να κάνουν τις παραγγελίες τους για τα Πασχαλινά δώρα και λαμπάδες μέσω της εφαρμογής, με τα προϊόντα να φτάνουν σε περίπου 30 λεπτά στην πόρτα τους. Με αυτό τον τρόπο διευκολύνουμε την καθημερινότητα τους, καθώς αποκτούν περισσότερο ελεύθερο χρόνο για τους ίδιους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η συνεργασία μας με τα καταστήματα Μουστάκας είναι μέρος της στρατηγικής μας να επεκτείνουμε συνεχώς το portfolio των συνεργασιών, ώστε να προσφέρουμε ακόμη περισσότερες επιλογές σε συνδυασμό με μια εξαιρετική εμπειρία» δήλωσε ο Δημήτρης Καρέλος, Γενικός Διευθυντής της Wolt για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

Να θυμίσουμε ότι η εταιρεία, η οποία επεκτείνεται με ταχύτατους ρυθμούς το τελευταίο διάστημα, έχει ήδη ανακοινώσει την δημιουργία dark stores για την παράδοση προϊόντων σούπερ μάρκετ στους καταναλωτές αλλά και την επεκτασή της σε Λάρισα και Πάτρα. Η επέκταση της γεωγραφική της εμβέλειας καθώς και η είσοδός της σε νέους τομείς λιανικής αναμένεται να συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα με αργωγό και τα κεφάλαια ύψους 440 εκατ. ευρώ, που σήκωσε πρόσφατα η startup τεχνολογίας με έδρα το Ελσίνκι η οποία δραστηριοποιείται και στην χώρα μας από το 2019.

Σημειωτέον ότι η Wolt ξεκίνησε τη δραστηριότητα της το 2015 στο Ελσίνκι της Φινλανδίας με συνεργάτες 10 εστιατόρια. Σε μόλις πέντε χρόνια, επεκτάθηκε σε 23 χώρες και 129 πόλεις και σήμερα απασχολεί περισσότερα από 2.200 άτομα. Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους με αφορμή και τις νέες απαιτήσεις που δημιούργησε η πανδημία του κορονοϊού, επέκτεινε τη δραστηριότητα της πέρα από τα εστιατόρια και τη διανομή φαγητού στον τομέα των ειδών παντοπωλείου και ευρύτερα στη λιανική: για παράδειγμα, είναι τώρα δυνατό ο καταναλωτής να αγοράσει τα πάντα, από καλλυντικά έως τροφές για κατοικίδια και φαρμακευτικά προϊόντα στην πλατφόρμα της. Πλέον, η Wolt συνεργάζεται ήδη με περισσότερα από 1500 καταστήματα λιανικής σε διαφορετικές αγορές.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider