HPE Aruba Instant On: To wi-fi που αξίζει στην επιχείρησή σας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
HPE Aruba Instant On: To wi-fi που αξίζει στην επιχείρησή σας

Αν μέχρι πριν ένα χρόνο δηλώναμε απλώς «εξαρτημένοι» από το ίντερνετ, η πανδημία που έχει μεσολαβήσει έχει μετατρέψει το διαδίκτυο σε ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά της σύγχρονης κοινωνίας, χωρίς το οποίο δεν μπορούμε να κάνουμε σχεδόν τίποτα. Χρειαζόμαστε συνεχώς, σταθερή και ασφαλή πρόσβαση στο ίντερνετ. Πόσο μάλλον όταν δεν περνάμε ώρες online μόνο για προσωπικούς, αλλά κυρίως πλέον για επαγγελματικούς λόγους.

Αυτές τις επαγγελματικές ανάγκες έρχεται να καλύψει η Enet Solutions-Logicom με το HPE Aruba Instant On. Μια εύχρηστη, ποιοτική και χωρίς μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις επιλογή για Wi-Fi για μικρές επιχειρήσεις και ανθρώπους που κάνουν τηλεργασία.

insider

Εύκολο σετάρισμα και επίβλεψη της επιχείρησης σας

Το HPE Aruba Instant On απλοποιεί τα πάντα σχετικά με το ασύρματο δίκτυο στην επιχείρησή σας. Το σετάρισμά του δεν απαιτεί κάποια εξειδίκευση, αφού μπορεί να γίνει από τον καθένα με μερικά μόνο κλικς.

Επίσης, σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε τον έλεγχο της επιχείρησής σας από απόσταση μέσω του smartphone σας. Συγκεκριμένα, μέσω ενός mobile app (δωρεάν για iOS και Android). Από εκεί μπορείτε να βλέπετε ανά πάσα στιγμή ποιος συνδέεται, ποια websites επισκέπτεται και με ποια apps.

Συνδυάζει ταχύτητα με ευφυΐα

Το HPE Aruba Instant On κάνει αυτόματα update στο software, έχει δικό του αυτόματο δίκτυο και σας επιτρέπει να κάνετε uploads και downloads με τις μεγαλύτερες δυνατές ταχύτητες. Επίσης, όσες συσκευές και να συνδέστε επάνω του -από POS μέχρι κάμερες ασφαλείας- δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα ζήτημα σχετικά με την ταχύτητα και την αξιοπιστία του.

Ασφάλεια χωρίς επιπλέον κόστος

Δεν γίνεται η ασφάλεια ενός δικτύου να αποτελεί προνόμιο στο οποίο μπορεί να έχει κάποιος πρόσβαση με επιπλέον χρεώσεις. Η ασφάλεια του HPE Aruba Instant On είναι εγγυημένη χωρίς έξτρα κόστος.

Σας επιτρέπει, μεταξύ άλλων, να διαχωρίσετε εύκολα την κίνηση εργαζομένων και πελατών, να ορίσετε ώρες για τη διαθεσιμότητα του δικτύου και να αποκλείετε συγκεκριμένα site και apps ώστε να μπλοκάρετε προληπτικά κακόβουλη δραστηριότητα.

Ιδανικό για τηλεργασία και όχι μόνο

Όπως προαναφέραμε, το συγκεκριμένο δίκτυο δεν ενδείκνυται μόνο για μικρές επιχειρήσεις, αλλά και για ανθρώπους που εργάζονται ή σπουδάζουν από το σπίτι. Με το HPE Aruba Instant On εξαφανίζονται τα νεκρά σημεία, ενώ δεν θα φοβάστε αν θα παραμείνετε συνδεδεμένος σε κάποιο σημαντικό call ή εξετάσεις, αφού το δίκτυο θα σας κρατάει πάντα σταθερά συνδεδεμένους.

Μπορείτε να το σετάρετε πανεύκολα και να το χειρίζεστε μέσω του Instant On App.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να σχεδιάσετε το HPE Aruba Instant On πάνω στις προσωπικές σας ανάγκες ή αυτές της επιχείρησής σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Enet Solutions-Logicom.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider