Στις 7 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Apple - Τι θα μας παρουσιάσει

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στις 7 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Apple - Τι θα μας παρουσιάσει
Αναβαθμισμένα iOS 15, iPadOS 15, macOS 12, tvOS 15, and watchOS 8 κι ίσως και κάποιες συσκευές θα παρουσιαστούν στο κοινό του συνεδρίου.

Από τις 7 έως τις 11 Ιουνίου θα λάβει χώρα το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Apple, το οποίο για ακόμα μια φορά θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά λόγω κορονοϊού. Πέρα από τις αναβαθμίσεις των λειτουργικών συστημάτων που παρουσιάζονται παραδοσιακά στο πλαίσιο του συνεδρίου, ο κολοσσός του Κουπερτίνο θα μπορούσε να μας συστήσει τον Ιούνιο και μερικά νέα προϊόντα, όπως νέα iPads αλλά και ανανεωμένα iMac που θα φορούν τους νέους επεξεργαστές της εταιρείας, αν δεν το κάνει νωρίτερα.

Οι υπάρχουσες πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι η Apple προετοιμάζεται να λανσάρει νέες συσκευές iPad και iMac μέχρι και τον Ιούνιο, ωστόσο πηγές τοποθετούν το λανσάρισμα πριν από το επίσημο συνέδριο των προγραμματιστών, ίσως και τον Απρίλιο.

insider

Το σίγουρο είναι ότι η εταιρεία θα συστήσει στους προγραμματιστές τα νέα iOS 15, iPadOS 15, macOS 12, tvOS 15, and watchOS 8, δίνοντας μια γεύση από τις νέες δυνατότητες που θα έχουν οι συσκευές που θα παρουσιάσει το Φθινόπωρο. Το λογισμικό θα κυκλοφορήσει, ως είθισται, σε μορφή beta μέχρι και το Φθινόπωρο.

Να θυμίσουμε ότι ήδη από την προηγούμενη χρονιά η εταιρεία είχε ανακοινώσει ότι θα περάσει από τους επεξεργαστές της Intel σε δικής της τεχνολογίας και κατασκευής τσιπ. Οι πρώτες συσκευές που φόρεσαν τους επεξεργαστές M1 ήταν τα iMac που παρουσιάστηκαν τον Νοέμβριο. Ωστόσο κατά τη διάρκεια του WWDC 2020, έδειξε το πόσο ισχυρότεροι θα είναι οι επεξεργαστές αυτοί. Στο αντίστοιχο συνέδριο του 2019 η εταιρεία είχε συστήσει στο κοινό της τον ισχυρότερο υπολογιστή που δημιούργησε ποτέ, το Mac Pro, το οποίο προοριζόταν κατά κύριο λόγο για επαγγελματίες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider