Βίντεο αποκαλύπτει πώς θα είναι τα νέα AirTags της Apple

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βίντεο αποκαλύπτει πώς θα είναι τα νέα AirTags της Apple

Πάει καιρός από τότε που πρωτοακούσαμε για το AirTag της Apple, την συσκευή ανίχνευσης που έχει στα σκαριά η εταιρεία, τα αποκαλυπτήρια της οποίας αναμένονταν από πολλούς στις παρουσιάσεις του Σεπτεμβρίου ή του Οκτωβρίου.

Οι φήμες δεν επιβεβαιώθηκαν και οι διαρροές για το πώς θα είναι το νέο προϊόν ήταν ελάχιστες. Τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα, όπου ο γνωστός για τις διαρροές του Jon Prosser, δημοσιοποίησε ένα video που προέρχεται όπως λέει από το «αρχηγείο» του τεχνολογικού κολοσσού στο Κουπερτίνο και μας δίνει μια γεύση από τα νέα AirTags.

Να θυμίσουμε ότι τα AirTags είναι μικρές συσκευές οι οποίες θα προσκολλώνται σε αντικείμενα όπως κλειδιά, για να βοηθούν το χρήστη να τα εντοπίζει με ακρίβεια όταν τα ψάχνει.

Σύμφωνα με το βίντεο του Prosser το προϊόν ταιριάζει με τις απεικονίσεις που είχαμε δει ως τώρα. Για την ακρίβεια τα AirTags μοιάζουν με μπαταρία ρολογιού, έχουν μεταλλική πλάτη στην οποία υπάρχει το λογότυπο της εταιρείας και το εμπρόσθιο μέρος τους είναι από πλαστικό.

Βάσει των λεγόμενων του Prosser μάλιστα, το προϊόν έχει ολοκληρωθεί και είναι έτοιμο να κάνει το ντεπούτο στην αγορά. Ωστόσο, η Apple καθυστερεί την κυκλοφορία του λόγω της πανδημίας, αναμένοντας την καταλληλότερη περίοδο για το λανσάρισμά του. Σύμφωνα με τον ίδιο μάλιστα, η στιγμή αυτή θα έρθει την Άνοιξη όπου θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια του νέου iPad Pro.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider