Προβλήματα με το iPhone 12 Mini αναφέρουν οι χρήστες

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Προβλήματα με το iPhone 12 Mini αναφέρουν οι χρήστες
Σε ορισμένες περιπτώσεις δεν ανταποκρίνεται η οθόνη ξεκλειδώματος.

Προβλήματα με την οθόνη κλειδώματος έχει ένας αριθμός χρηστών του νέου iPhone 12 mini, σύμφωνα με αναφορές που έχουν γίνει τόσο σε διεθνή φόρουμ, όπως το Macrumors και το Reddit όσο και στην επίσημη ιστοσελίδα της Apple.

Συγκεκριμένα, όπως σημειώνουν το πρόβλημα εμφανίζεται ότι προσπαθούν να ξεκλειδώσουν το τηλέφωνο τους με τον αντίχειρά τους, όταν δηλαδή αγγίζουν το κάτω μέρος της οθόνης και προσπαθούν να το σύρουν ελαφρώς προς τα επάνω για να ξεκλειδώσει το iPhone, υπάρχουν φορές που η κίνηση δεν ανιχνεύεται. Αντιστοίχως κάποιες φορές δεν είναι δυνατόν να ενεργοποιηθεί και ο φακός ή η κάμερα όταν βρίσκονται στην οθόνη κλειδώματος.

Το ενδιαφέρον είναι μάλιστα ότι οθόνη φαίνεται να αντιμετωπίζει κυρίως πρόβλημα όταν οι χρήστες προσπαθούν να ξεκλειδώσουν το τηλέφωνο με τον αντίχειρα, με τα άλλα δάχτυλα να μην εμφανίζουν προβλήματα ευαισθησίας. Σε κάθε περίπτωση πάντως αφότου το τηλέφωνο ξεκλειδώσει λειτουργεί κανονικά.

Σύμφωνα με τα σχόλια των χρηστών, η μειωμένη απόκριση ευαισθησίας θα μπορούσε να οφείλεται σε ζήτημα αγωγιμότητας ή γείωσης, καθώς τα προβλήματα δεν προκύπτουν όταν η συσκευή είναι συνδεδεμένη με τον φορτιστή ή όταν δεν υπάρχει θήκη προστασίας στο τηλέφωνο.

Μέχρι στιγμής η εταιρεία δεν έχει προβεί σε κάποια ανακοίνωση σχετικά με το τι δημιουργεί το πρόβλημα, κι αν το ζήτημα σχετίζεται με το υλικό κατασκευής ή το λογισμικό. Σε περίπτωση ωστόσο που ισχύει το δεύτερο, το πρόβλημα θα λυνόταν εύκολα με ένα απλό update.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider