«Και κάτι ακόμα» θα μας παρουσιάσει η Apple σε νέο event στις 10 Νοεμβρίου

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Και κάτι ακόμα» θα μας παρουσιάσει η Apple σε νέο event στις 10 Νοεμβρίου
Θα παρουσιάσει τον πρώτο Mac με αρχιτεκτονική ARM

Με τη γνωστή φράση «One more thing», που στους πιστούς της Apple εγείρει αναμνήσεις από τον ιδρυτή της εταιρείας, Στιβ Τζομπς, ανακοίνωσε το τελευταίο φθινοπρωρινό της event η Apple.

Συγκεκριμένα ο κολοσσός του Κουπερτίνο μέσω livestreaming προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να παρακολουθήσουν τις ανακοινώσεις της στις 10 Νοεμβρίου. To event θα μεταδοθεί από το κανάλι της Apple στο YouTube, αλλά κι από το Apple TV στις 8 το απόγευμα ώρα Ελλάδας.

Παρότι, όπως ήταν αναμενόμενο, η Apple δεν προχώρησε σε λεπτομέρειες σχετικά με το τι θα αφορά η νέα εκδήλωση, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για την παρουσίαση του πρώτου Mac με αρχιτεκτονική ARM. Να υπενθυμίσουμε ότι η Apple έχει κάνει γνωστή την πρόθεσή της να δημιουργήσει υπολογιστές με δικούς της επεξεργαστές (Apple Silicon) μέσα στο τρέχον έτος. Με βάση την πρόθεση αυτή αλλά και το γεγονός ότι το 2020 οδεύει προς το τέλος του, αναλυτές και φαν τις εταιρείας εικάζουν ότι στο νέο event θα κάνει το ντεμπούτο το ο πρώτος Apple Silicon Mac.

Ακόμα κι αν οι φήμες επιβεβαιωθούν, βέβαια δεν είναι σίγουρο αν θα δούμε ένα μόνο προϊόν ή μια κατηγορία προϊόντων που θα περιλαμβάνει MacBook Air, MacBook 12 και 14 ιντσών και iMac 24 ιντσών.

Πέρα βέβαια από την νέα σειρά Mac με αρχιτεκτονική της Apple, το event θα μπορούσε να μας συστήσει και τα πρώτα over the ear ασύρματα ακουστικά της εταιρείας τα οποία φημολογούνται ότι ετοιμάζονται εδώ και καιρό καθώς και κάποιους bluetooth ανιχνευτές συσκευών, ονόματι AirTags, οι οποίοι αναμενόταν να κάνουν ντεμπούτο ήδη στο πρώτο φθινοπωρινό event της εταιρείας, χωρίς οι φήμες να επιβεβαιωθούν.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider