Νέα premium κάρτα Ticket με περισσότερες επιλογές λανσάρει η Edenred

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέα premium κάρτα Ticket με περισσότερες επιλογές λανσάρει η Edenred
Οι κάτοχοι της νέας κάρτας μπορούν να απολαύσουν εκλεπτυσμένες γαστρονομικές διαδρομές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Την προϊοντική της γκάμα με μια νέα πρόταση ενισχύει η Edenred προσθέτοντας στο χαρτοφυλάκιό της τη νέα premium κάρτα Ticket Restaurant®. Η δημοφιλής πλατφόρμα υπηρεσιών και πληρωμών λανσάρει την νέα premium κάρτα με στόχο να δώσει μία αναβαθμισμένη εμπειρία σίτισης στους πελάτες εξασφαλίζοντας ακόμη περισσότερα προνόμια.

Ειδικότερα η premium κάρτα Ticket Restaurant δίνει περισσότερες δυνατότητες και επιλογές στους κατόχους της, κατάλληλες για κάθε περίσταση. Πλέον των χιλιάδων συνεργαζόμενων καταστημάτων του δικτύου Ticket Restaurant® ανά την Ελλάδα, οι κάτοχοι της νέας κάρτας μπορούν να απολαύσουν εκλεπτυσμένες γαστρονομικές διαδρομές και να επωφεληθούν έκπτωσης 5% σε κάθε τους συναλλαγή, σε 10 επιλεγμένα εστιατόρια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης (Premium Partners), απλά με την επίδειξη της κάρτας τους κατά την πληρωμή.

Με minimal σχεδιασμό, καθαρές και σύγχρονες γραμμές που ξεχωρίζουν, η νέα premium κάρτα αποτυπώνει την άμεση σχέση που η Edenred θέλει να έχει με τις εταιρείες - πελάτες της. Η χρωματική παλέτα συνδυάζει το καθαρό λευκό με τα χρώματα της ταυτότητας ενώ, παράλληλα κρατάει σταθερά όλα όσα την κάνουν να διαφοροποιείται: απόλυτη ευελιξία μέσω των ανέπαφων συναλλαγών, γρήγορες – εύκολες και ασφαλείς συναλλαγές μέσω Apple Pay, μέγιστη ασφάλεια με τεχνολογία Chip & PIN, και την εγγύηση της Mastercard® , αγορές στα online καταστήματα του δικτύου και πολλά άλλα.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Edenred φέρνει κοντά 50 εκατ. εργαζομένους και 2 εκατ. εμπορικούς συνεργάτες, μέσω 850.000 εταιρικών πελατών σε 46 χώρες.

Η Edenred προσφέρει λύσεις που περιλαμβάνουν Παροχές Εργαζομένων (Ticket Restaurant®, MyBenefits®), Διαχείριση Εταιρικών Εξόδων (Spendeo®), Κίνητρα & Επιβράβευση (Ticket Compliments®). Οι λύσεις αυτές, στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των εργαζομένων, ενισχύουν την αποδοτικότητα και το προφίλ των εταιρειών, στηρίζουν την αγορά εργασίας αλλά και τις τοπικές οικονομίες.

Οι 10.000 εργαζόμενοι της Edenred, δεσμεύονται να δημιουργήσουν ένα επαγγελματικό οικοσύστημα, πιο ασφαλές, πιο αποδοτικό και πιο φιλικό.

Το 2019, ο Όμιλος της Edenred, χάρη στην παγκόσμια πλατφόρμα τεχνολογίας που διαθέτει, κατέγραψε όγκο εργασιών ύψους €31 δισ., κυρίως μέσω εφαρμογών για κινητά, ηλεκτρονικών πλατφορμών και καρτών.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider