Διαθέσιμα και στην Ελλάδα τα νέα ακουστικά της Huawei, FreeBuds Pro

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Διαθέσιμα και στην Ελλάδα τα νέα ακουστικά της Huawei, FreeBuds Pro
Mε έξυπνο dynamic Active Noise Cancellation ανάλογα με το περιβάλλον που κινείται ο χρήστης τους.

Διαθέσιμα στην ελληνική αγορά είναι πλέον τα νέα wireless ακουστικά της Huawei, FreeBuds Pro, τα οποία υπόσχονται έξυπνο dynamic noise cancellation, δηλαδή έξυπνη σίγαση των εξωτερικών θορύβων ανάλογα με το περιβάλλον που βρίσκεται ο χρήστης τους.

Ειδικότερα, τα ακουστικά είναι εξοπλισμένα με dual μικρόφωνα τόσο στο εσωτερικό όσο και το εξωτερικό τους, έτσι ώστε να αναγνωρίζουν και τον παραμικρό θόρυβο και έχοντας τη δυνατότητα να αλλάζουν έξυπνα τη λειτουργία noise cancellation ανάλογα με το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται ο χρήστης.

Τα Huawei FreeBuds Pro προσφέρουν τρεις λειτουργίες ANC:

  • General: περιβάλλον με θόρυβο: δρόμος, καφετέρια
  • Cosy: ήσυχο περιβάλλον: βιβλιοθήκη, χώρος εργασίας
  • Ultra: περιβάλλον με θόρυβο: αεροπλάνο, μετρό

Πέρα από το έξυπνο dynamic active noise-cancellation (ANC) τα Huawei FreeBuds Pro, έχουν μίνιμαλ design, για τέλεια ισορροπία μεταξύ σταθερότητας και άνεσης. Για σωστή εφαρμογή στο αφτί μάλιστα συνοδεύονται από τρία διαφορετικά μεγέθη ακουστικών από σιλικόνη ώστε ο χρήστης να επιλέξει το μέγεθος που του ταιριάζει καλύτερα, με τη βοήθεια μιας ειδικής εφαρμογής που διατίθεται στο Huawei AI Life app.

Επιπλέον, τα Huawei FreeBuds Pro έχουν αεροδυναμικό σχήμα, για να μην επηρεάζονται από καιρικές συνθήκες, θορύβους και παρεμβολές ενώ ο έλεγχός τους για απλές λειτουργίες όπως ενεργοποίηση του ANC, προσαρμογή της έντασης του ήχου, αποδοχή κλήσης, αναπαραγωγή τραγουδιού κ.α. πραγματοποιείται με απλές κινήσεις των δακτύλων (pinch ή swipe).

Παράλληλα διαθέτουν και smart λειτουργίες όπως το Αwareness Mode και το Voice Mode για ακόμα καλύτερη ακουστική εμπειρία, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να αντιληφθούν προσωρινά τους θορύβους γύρω τους, όταν για παράδειγμα διασχίζουν έναν δρόμο, ή να ακούσουν τον συνομιλητή τους, όταν κάποιος τους απευθύνει τον λόγο ενόσω έχουν τα ακουστικά στα αυτιά τους.

Σύμφωνα μάλιστα με κριτικές τα Huawei FreeBuds Pro λειτουργούν με όση σταθερότητα και ακρίβεια διαθέτει ένα επαγγελματικό σύστημα Hi-Fi.

Όσον αφορά στη μπαταρία με το ANC ενεργοποιημένο, διαρκεί 4,5 ώρες, χωρίς να χρειάζεται φόρτιση στην θήκη των ακουστικών, ενώ με το ANC απενεργοποιημένο, η διάρκειά της φτάνει μέχρι και τις 7 ώρες.

Να σημειωθεί ότι τα Huawei FreeBuds Pro είναι τα πρώτα ακουστικά παγκοσμίως εξοπλισμένα με διπλή κεραία Bluetooth 360°, για ακόμα πιο σταθερή συνδεσιμότητα και είναι απολύτως συμβατά με όλα τα λειτουργικά συστήματα (Android, iOS και Windows), για ομαλό πέρασμα από συσκευή σε συσκευή.

    Τα νέα ακουστικά της κινεζικής εταιρείας θα είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά από την Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου σε λευκό χρώμα (Ceramic White), ενώ στο πλαίσιο της προώθησής τους η εταιρεία προσφέρει στους καταναλωτές που θα τα αγοράσουν έως και τις 31 Οκτωβρίου, ένα fitness-tracking Huawei Band 4 δώρο. Να θυμίσουμε ότι το fitness-tracking Huawei Band 4 παρακολουθεί 24 ώρες το 24ωρο τις καθημερινές δραστηριότητες του χρήστη και τον βοηθά να διατηρεί την καλή του φυσική κατάσταση και να προστατεύει την υγεία του.

    Διαθέσιμα και στην Ελλάδα τα νέα ακουστικά της Huawei, FreeBuds Pro
    Διαθέσιμα και στην Ελλάδα τα νέα ακουστικά της Huawei, FreeBuds Pro

    Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

    gazzetta
    gazzetta reader insider insider