Παράταση τριών μηνών για τις δωρεάν ετήσιες συνδρομές του Apple TV

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Παράταση τριών μηνών για τις δωρεάν ετήσιες συνδρομές του Apple TV
Έως και το τέλος Ιανουαρίου θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν δωρεάν το περιεχόμενο του Apple TV+ οι χρήστες που αγόρασαν μια νέα συσκευή iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV ή Mac πέρυσι.

Για τρεις μήνες, έως τον Φεβρουάριο του 2021, παρατείνει η Apple τις δωρεάν συνδρομές του Apple TV Plus που έληγαν από την 1η Νοεμβρίου φέτος ως τις 31 Ιανουαρίου του χρόνου με στόχο να δώσει την ευκαιρία στους καταναλωτές να ανακαλύψουν και να επανεκτιμήσουν το περιεχόμενο της υπηρεσίας.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο πλαίσιο του λανσαρίσματος του δικού της περιεχομένου η Apple προσέφρε σε όσους αγόρασαν μια νέα συσκευή iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV ή Mac πέρυσι, δωρεάν πρόσβαση στο Apple TV Plus για ένα χρόνο, με αυτόματη ανανέωση στα 4,99 ευρώ/μήνα με το πέρας της περιόδου. Η προσφορά ξεκίνησε από την 1η Νοεμβρίου 2019 όπου και ξεκίνησε την λειτουργία του το Apple TV Plus με αποτέλεσμα οι πρώτες ετήσιες συνδρομές να λήγουν 1η Νοεμβρίου του ίδιου μήνα φέτος.

Μάλιστα σύμφωνα με δημοσίευμα του TechCrunch η προσφορά της δωρεάν θέασης για τρεις μήνες αφορά και τους συνδρομητές της υπηρεσίας, οι οποίοι δεν θα χρεωθούν με 4,99 από τον Νοέμβριο έως και τον Ιανουάριο του 2021.

Να σημειωθεί ότι ο κολοσσός του Κουπερτίνο έχει μεγάλο ανταγωνισμό από αντίστοιχες πλατφόρμες, όπως το Netflix, Amazon Prime κλπ που διαθέτουν μεγαλύτερη βάση ταινιών και σειρών λόγω και της μεγαλύτερης χρονικά λειτουργίας τους. Την ίδια στιγμή και παρότι έχει αυξήσει αισθητά τους χρήστες της συνδρομητικής υπηρεσίας, σύμφωνα με το Bloomberg φτάνει τα 10 εκατ., μόνο το 50% εμφανίζεται πραγματικά ενεργό καταναλώτωντας περιεχόμενο σε τακτά χρονικά διαστήματα, σύμφωνα και πάλι με το Bloomberg. Για να κατανοήσει μάλιστα κάποιος τον ευρύτατο ανταγωνισμό αρκεί να αναφέρουμε ότι το Disney Plus το οποίο ξεκίνησε λίγο αργότερα από το Apple TV+ χρειάστηκε μόλις ένα 24ωρο για να φτάσει τα 10 εκατ. χρηστών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider