Yποχρεωτική η νέα όψη του Facebook από Σεπτέμβριο

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Yποχρεωτική η νέα όψη του Facebook από Σεπτέμβριο
Τελειώνει η περίοδος προσαρμογής των χρηστών στη νέα μορφή του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου.

Εκπνέει εντός λίγων ημερών η προθεσμία που έδωσε το Facebook στους χρήστες ώστε να συνηθίσουν τη νέα εμφάνιστη του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου. Όπως αναφέρει η δημοφιλής πλατφόρμα, η μεταβατική περίοδος των χρηστών στο νέο layout του Facebook τελειώνει και από Σεπτέμβριο θα υπάρχει διαθέσιμη μόνο η νέα όψη του κοινωνικού δικτύου.

Να υπενθυμίσουμε ότι από τον Μάιο, όταν και επεκτάθηκε η δυνατότητα χρήσης της νέας εμφάνισης σχεδόν στο σύνολο των χρηστών, το Facebook έδινε στους χρήστες δυνατότητα επιλογής μεταξύ της παλιάς και της νέας εμφάνισής του.

Αυτό όμως ήταν απλά μια περίοδος προσαρμογής για να συνηθίσουν τη διαφορετική μορφή του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου, η οποία σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται.

Πλέον οι χρήστες θα πρέπει να συνηθίσουν τις διάφορες αλλαγές στη διάταξη των πληροφοριών, αλλά και το νέο μαύρο - και πιο ξεκούραστο φόντο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μετάβαση στη νέα εμφάνιση αφορά μόνο τη desktop έκδοση της πλατφόρμας. Αργότερα βέβαια, οι αλλαγές θα επεκταθούν και στη mobile εφαρμογή.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider