Ως κορυφαία θυγατρική διακρίθηκε η Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ως κορυφαία θυγατρική διακρίθηκε η Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας
Η θυγατρική της Microsoft στη χώρα μας βραβεύτηκε για την απόδοση και τα αποτελέσματα στην κατηγορία Μικρών & Μεσαίων Αγορών.

Ως κορυφαία θυγατρική αναγνωρίστηκε η Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας από τον αμερικανικό κολοσσό και βραβεύτηκε για την απόδοση και τα αποτελέσματα στην κατηγορία Μικρών & Μεσαίων Αγορών.

Η φετινή διάκριση, η οποία αναγνωρίζει τη δέσμευση της εταιρείας προς τους πελάτες και τους συνεργάτες της, απονεμήθηκε στη Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας για τις προσπάθειες της ομάδας της να τους υποστηρίξει καθώς λειτουργούν σε ένα σύνθετο περιβάλλον αγοράς.

«Η αποστολή μας είναι να ενισχύσουμε την ελληνική οικονομία και τις τοπικές επιχειρήσεις μέσω της τεχνολογίας μας και να υποστηρίξουμε τους οργανισμούς, καθώς ανταποκρίνονται στις προκλήσεις της αγοράς, προσπαθώντας να προσαρμοστούν και να ανακάμψουν. Είμαι ευγνώμων στην ομάδα και στους συνεργάτες μας που έβαζαν πάντα τους πελάτες μας στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων μας, καθώς και στους πελάτες μας για τη συνεχή εμπιστοσύνη και τη συνεργασία τους», δήλωσε ο Θεοδόσης Μιχαλόπουλος, CEO της Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας.

Είναι η δεύτερη φορά τα τελευταία χρόνια που η Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας αναγνωρίζεται από τη μητρική εταιρεία ως Κορυφαία Θυγατρική στην κατηγορία Μικρών και Μεσαίων Αναδυόμενων Αγορών. Η Microsoft, η οποία ιδρύθηκε το 1975 και αποτελεί σήμερα μια από τις κορυφαίες εταιρείες λογισμικού υπηρεσιών, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα για 28 χρόνια διαθέτοντας ένα οικοσύστημα 3.000 συνεργατών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider