Νέο εργαλείο από το Facebook για να ...διορθώνεις το παρελθόν σου

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέο εργαλείο από το Facebook για να ...διορθώνεις το παρελθόν σου
Τι δυνατότητες έχουν οι χρήστες με το Manage Activity

Ένα νέο εργαλείο που μπορεί να ξεσκαρτάρει την δραστηριότητά μας ετοιμάζει το Facebook, μιας και οι άνθρωποι αλλάζουν το ίδιο και ο τρόπος ζωής και οι προτεραιότητές τους όπως αναφέρει σε ενημέρωσή του.

Μιας και στο προφίλ του κοινωνικού δικτύου μπορεί να υπάρχουν και ορισμένες δημοσιεύσεις για τις οποίες οποίες στο μέλλον μπορεί να μην είναι περήφανοι το κοινωνικό δίκτυο θα λανσάρει σύντομα το εργαλείο Manage Activity. Με αυτό ο κάθε χρήστης θα μπορεί να αρχειοθετεί παλαιότερα ποστ ώστε μελλοντικοί εργοδότες για παράδειγμα να μην μπορούν να τα εντοπίσουν.

Ειδικότερα μέσω του Manage Activity οι χρήστες θα μπορούν να αρχειοθετήσουν δημοσιεύσεις, δηλαδή να τις κάνουν αόρατες για του άλλους αλλά να τις κρατήσουν για τον εαυτό τους ή ακόμα και να τις διαγράψουν, μόνο που στη δεύτερη περίπτωση θα παραμένουν στον κάδο απορριμμάτων για 30 ημέρες και μετά θα προχωρά η ολική διαγραφή. Και μιας και κάποια από τα παραπάνω ήδη γίνονται, η ειδοποιός διαφορά του Manage Activity σύμφωνα με το κοινωνικό δίκτυο θα είναι τα εργαλεία αναζήτησης και τα φίλτρα που θα περιλαμβάνει, ώστε να εντοπίζονται πιο εύκολα οι δημοσιεύεις από 5 χρόνια πριν, που δεν επιθυμείτε να στολίζουν τον «τοίχο» σας. Για παράδειγμα θα παρουσιάζει μαζικά κάποια ποστ, ή θα μπορείτε να αναζητήσετε ποστ με συγκεκριμένα άτομα ή για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, χωρίς scroll down...

To νέο εργαλείο είναι γίνει σύντομα διαθέσιμο στην εφαρμογή του Facebook ενώ υπάρχει ήδη στο Facebook Lite. Αργότερα θα ενσωματωθεί και στην desktop εφαρμογή του κοινωνικού δικτύου. Παράλληλα θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες δυνατότητες όπως επισημαίνει η Facebook.

Για το πως θα λειτουργεί το νέο εργαλείο το Facebook δημοσίευσε και το παρακάτω βίντεο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider