Lenovo Laptop Guide Wizard: Ένας οδηγός για να επιλέξετε τη συσκευή που καλύπτει τις ανάγκες σας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Lenovo Laptop Guide Wizard: Ένας οδηγός για να επιλέξετε τη συσκευή που καλύπτει τις ανάγκες σας
Με το Laptop Guide Mizard οι χρήστες επιλέγουν το μηχάνημα που καλύπτει τις ανάγκες τους χωρίς να ξοδέψουν χρήματα για χαρακτηριστικά που δεν χρειάζονται.

Ένα νέο εργαλείο ονόματι ,Laptop Guide Wizard, δημιούργησε η Lenovo με στόχο να διευκολύνει τους χρήστες να επιλέξουν το laptop που καλύπτει τις ανάγκες τους.

Για όσους οι προδιαγραφές του υπολογιστή που θέλουν να αγοράσετε είναι «ξένη γλώσσα» το νέο Laptop Guide Wizard υπόσχεται να την μεταφράσει.

Στο νέο Laptop Guide Wizard ο χρήστης μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε έτοιμα προφίλ ή να δημιουργήσει το δικό σου, βασισμένο στις προσωπικές του ανάγκες τεχνολογίας ώστε να αγοράσει κάτι που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες του. Για παράδειγμα οι φοιτητές χρειάζονται τη σωστή αναλογία φορητότητας και επιδόσεων ενώ οι gamers μάλλον ψάχνουν ένα laptop με ανεξάρτητή κάρτα γραφικών, δυνατό επεξεργαστή και τουλάχιστον 8GB RAM. Μια οικογένεια με μικρά παιδιά έχει διαφορετικές ανάγκες από μία οικογένεια με παιδιά που τελειώνουν το σχολείο ενώ ένας δημιουργός περιεχομένου έχει διαφορετικές ανάγκες από έναν χρήστη τρίτης ηλικίας, έναν ελεύθερο επαγγελματία, έναν power user ή έναν mobile worker.

Με την βοήθεια του Laptop Guide Mizard οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν το μηχάνημα που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες τους για τεχνολογία, χωρίς να ξοδέψουν περισσότερα χρήματα για χαρακτηριστικά που δεν χρειάζονται. Για αυτό όπως επισημαίνει η Lenovo σε κάθε κατηγορία, βρίσκει κανείς πολλές επιλογές.

Τo Laptop Guide Wizard είναι διαθέσιμο μέσω της εφαρμογής στο www.lenovonews.gr/laptop-guide-wizard/.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider