Χρεωστική κάρτα ετοιμάζεται να λανσάρει η Samsung το καλοκαίρι

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Χρεωστική κάρτα ετοιμάζεται να λανσάρει η Samsung το καλοκαίρι
Η κάρτα θα είναι διαθέσιμη αρχικά στις ΗΠΑ.

Τον δρόμο που χάραξε η Apple ακολουθεί η Samsung περνώντας στο επόμενο βήμα των υπηρεσιών πληρωμών λανσάροντας την δική της χρεωστική κάρτα στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής των υπηρεσιών Samsung Pay για τη Β. Αμερική, Sang Ahn, η νοτιοκορεατική εταιρεία, θα λανσάρει μια φυσική χρεωστική κάρτα σε συνεργασία με την SoFi. Η νέα κάρτα θα υποστηρίζεται από τραπεζικό λογαριασμό και θα γίνει εμπορικά διαθέσιμη στους καταναλωτές μέσα στο καλοκαίρι.

Πέρα από την χρεωστική κάρτα η εταιρεία θα αναβαθμίσει και τις υπηρεσίες που περιλαμβάνει η εφαρμογής Samsung Pay, προσφέροντας και εργαλεία διαχείρισης χρημάτων.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Samsung Pay λειτουργεί από το 2015 και μέσα σε αυτά τα πέντε χρόνια έχουν πραγματοποιηθεί δισεκατομμύρια συναλλαγές, ενώ οι χρήστες έχουν επωφεληθεί από συνολικά 13 δισ. πόντους επιβράβευσης, όπως επισημαίνει η εταιρεία.

Η επέκταση της υπηρεσίας στην δημιουργία μιας φυσικής χρεωστικής κάρτας ήταν αναμενόμενη δεδομένου ότι όλο και περισσότεροι τεχνολογικοί κολοσσοί στρέφονται στις υπηρεσίες πληρωμών. Σημειωτέον ότι αντίστοιχες κάρτες προσφέρουν στους χρήστες Apple και Huawei ενώ πρόσφατες πληροφορίες αναφέρουν ότι αντίστοιχα σχέδια ακολουθεί και η Google.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider