Με ένα εκατομμύριο ευρώ θα στηρίξει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις η eBay

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Με ένα εκατομμύριο ευρώ θα στηρίξει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις η eBay
Όλα τα δωρεάν προνόμια της eBay για τις μικρομεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις μέσα από το νέο της πρόγραμμα της «Always Open».

H eBay λανσάρει το πρόγραμμα «Always Open», σχεδιάζοντας να επενδύσει έως 1 εκατομμύριο ευρώ σε ελληνικές επιχειρήσεις, δίνοντας τους παράλληλα την ευκαιρία να ανοίξουν δωρεάν το δικό τους διαδικτυακό κατάστημα μέσα στην πλατφόρμα, χωρίς να καταβάλλουν προμήθεια. Με τον τρόπο αυτό, η εταιρία φιλοδοξεί να βοηθήσει τις μικρές επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που βιώνουν λόγω της κρίσης του κοροναϊού. Παράλληλα, η εταιρία προσφέρει υπηρεσίες εκπαίδευσης και υποστήριξης, στα αγγλικά και στα ελληνικά, από κορυφαίους εκπροσώπους της. Έτσι, οι ιδιοκτήτες των εταιριών που ανοίγουν νέα καταστήματα στην eBay θα ωφεληθούν απολαμβάνοντας μοναδικά προνόμια.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η εταιρεία στο σχετικό δελτίο Τύπου, η συνέχιση της κρίσης και οι παγκόσμιες απαγορεύσεις, ως συνέπεια του κοροναϊού, έχουν επηρεάσει αρνητικά πολλές επιχειρήσεις – και ειδικότερα τις μικρές και τις μεσαίες. Στο πλαίσιο αυτό, η eBay κινητοποιείται με σκοπό να βοηθήσει τις Ελληνικές επιχειρήσεις, προσφέροντας τους μοναδικά προνόμια και εξειδικευμένο σύστημα υποστήριξης για τη δημιουργία νέων διαδικτυακών καταστημάτων, για όσες δεν έχουν τη δυνατότητα να διατηρήσουν τα φυσικά τους καταστήματα ανοιχτά, την περίοδο αυτή. Στόχος της eBay είναι να κάνει πιο γρήγορη αυτή τη διαδικασία, καθιστώντας τη όσο το δυνατόν πιο ομαλή. Για το λόγο αυτό η eBay προσφέρει δωρεάν τα παρακάτω προνόμια.

Τα δωρεάν προνόμια της eBay για τις μικρομεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις

  • ·Εκπαίδευση και εξειδικευμένο σύστημα υποστήριξης: ειδικοί εκπρόσωποι της εταιρίας μαθαίνουν στους πωλητές τον τρόπο, με τον οποίο θα μπορούν οι ίδιοι να ανοίξουν το δικό τους κατάστημα στην eBay και να πουλάνε τα αγαθά τους διαδικτυακά.
  • ·Η eBay αναλαμβάνει τις προμήθειες: Οι πωλητές θα μπορούν να ανοίξουν το κατάστημα τους δωρεάν και χωρίς να καταβάλλουν προμήθειες, για ένα τρίμηνο.
  • Παράλληλα, υπάρχει ακόμα ένα κοινό όφελος για όλους τους νέους και τους ήδη υπάρχοντες πωλητές μέσα από την πλατφόρμα της eBay. Με τη συνδρομή στο eBay Store, μπορούν να δημιουργήσουν δωρεάν λίστα με 50.000 προϊόντα, έως και τις 31 Ιουλίου. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενέργεια μπορείτε να βρείτε εδώ.
  • Επιπρόσθετα, η eBay έχει προχωρήσει στην επικαιροποίηση της πολιτικής πωλήσεών της και στην προστασία των πωλητών της, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο τις επιχειρήσεις στη διάρκεια αυτής της κρίσης. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά μπορείτε να βρείτε εδώ.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη νέα αυτή πρωτοβουλία και να λάβουν δωρεάν υποστήριξη, απολαμβάνοντας τα προνόμια, μπορούν να προχωρήσουν σε εγγραφή εδώ.

«Η κρίση που επέφερε η πανδημία του κοροναϊού ώθησε τους επιχειρηματίες να αναζητήσουν νέους τρόπους για την ανάπτυξη της επιχείρησής τους. Από τα στοιχεία μας φαίνεται πως οι εξαγωγές είναι ένας από αυτούς, με τον αριθμό των πωλητών που συμμετέχουν στην πλατφόρμα να έχει αυξηθεί κατά 20% σε σχέση με τον Μάρτιο. Στην αρχή του έτους, λανσάραμε το πρόγραμμα Export Revival για να βοηθήσουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις να ξεκινήσουν να πουλάνε σε μία παγκόσμια αγορά. Δεκάδες από αυτές συμμετείχαν στην εκπαιδευτική διαδικασία και τώρα συνεχίζουν με επιτυχία τις διεθνείς εμπορικές τους συναλλαγές. Η Ελλάδα αποτελεί κύρια προτεραιότητα για την eBay, καθώς έχει σημαντική προοπτική ως προς τις εξαγωγικές της δραστηριότητες και μοναδικά προϊόντα να μοιραστεί με τον υπόλοιπο κόσμο. Μέχρι στιγμής, η πλατφόρμα αριθμεί 12.000 ενεργούς Έλληνες πωλητές, πολλοί εκ των οποίων δραστηριοποιούνται στην eBay για πάνω από μία δεκαετία. Σήμερα θα θέλαμε να βοηθήσουμε ακόμη περισσότερο τις Μικρές και Μεσαίες επιχειρήσεις να ξεπεράσουν αυτή την κρίση και να μοιραστούμε τις ιστορίες τους με το κοινό. Με το νέο μας πρόγραμμα «Always Open on eBay» στοχεύουμε να στηρίξουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις, δίνοντας τους την ευκαιρία να αναπτύσσονται ανεξάρτητα από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τώρα ή στο μέλλον», ο Ilya Kretov, Γενικός Διευθυντής για τις παγκόσμιες αναδυόμενες αγορές της eBay.

Να υπενθυμίσουμε ότι η eBay Inc., ιδρυθείσα το 1995 στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνιας, αποτελεί ηγέτη στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου, διαθέτοντας μία σειρά από πλατφόρμες, όπως το Marketplace, το StubHub και το Classifieds. Συνολικά, συνδέει εκατομμύρια αγοραστές και πωλητές παγκοσμίως και για το λόγο αυτό αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και πιο διαδραστικές αγορές του κόσμου, προσφέροντας μοναδικές επιλογές, μεγάλης αξίας. Η εταιρεία λαμβάνοντας υπόψη την κρίση του κορονοϊού και τις επιπτώσεις που αυτή θα έχει στις επιχειρήσεις, είχε ανακοινώσει στο παρελθόν την αναστολή πληρωμής αλλά και την προστασία της αξιολόγησης των εταιρειών που πωλούν μέσα από την πλατφόρμα και έχουν πληγεί από την πανδημία COVID-19, σε μια προσπάθεια να θωρακίσει με τον τρόπο αυτό τις εταιρείες από ενδεχόμενη υποβάθμισή τους στην πλατφόρμα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider