Vodafone: Δωρεάν οι κλήσεις από σταθερά την Μεγάλη Εβδομάδα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Vodafone: Δωρεάν οι κλήσεις από σταθερά την Μεγάλη Εβδομάδα
Επιπλέον προσφέρει 30GB σε όσους συνδυάζουν κινητή και σταθερή Vodafone.

Απεριόριστη ομιλία απο το σταθερό προς όλα τα κινητά και σταθερά εντός Ελλάδος, τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες προσφέρει η Vodafone Ελλάδας καθ'όλη την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, με στόχο να διευκολύνει την επικοινωνία με τα αγαπημένα πρόσωπα τις μέρες του Πάσχα.

H προσφορά ενεργοποιείται αυτόματα σε συνδέσεις ADSL, VDSL και εξαιρούνται αριθμοί υψηλής χρέωσης (ΥΠΠ) και σύντομοι κωδικοί. Τα διαθέσιμα δωρεάν λεπτά ομιλίας έχουν ελάχιστη διάρκεια κλήσης και βήμα χρέωσης το ένα λεπτό (1’).

Επιπλέον, η Vodafone Ελλάδας φέρνει την υπηρεσία Vodafone Giga Full, προσφέροντας σε όλους τους πελάτες κινητής συμβολαίου, καρτοκινητής ή καρτοσυμβολαίου, που συνδυάζουν το κινητό τους με σταθερή Vodafone ADSL και VDSL, 30GB στο κινητό τους για 30 ημέρες.

Η προσφορά ενεργοποιείται στο vodafone.gr από 14 Απριλίου και έως τις 28 Απριλίου.

«Η Vodafone είναι δίπλα στους ανθρώπους και φροντίζει σταθερά τις ανάγκες των πελατών της. Μέσα από τις 2 νέες προσφορές, συνεχίζουμε #μαζί και το Πάσχα να επικοινωνούμε με όσους αγαπάμε και να ζούμε όσα αγαπάμε στο σπίτι» αναφέρει χαρακτηριστικά το δελτίο Τύπου της εταιρείας. .

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider