Microsoft: Επαναφέρει τη μηνιαία συνδρομή Xbox All-Access από 19,99 δολάρια

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Microsoft: Επαναφέρει τη μηνιαία συνδρομή Xbox All-Access από 19,99 δολάρια
Το Xbox All-Access μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αγοράσει ο χρήστης οποιαδήποτε κονσόλα στην «οικογένεια» Xbox One, με ένα διετές πρόγραμμα πληρωμής.

Το Xbox All-Access επαναφέρει η Microsoft, το πρόγραμμα που δίνει πρόσβαση στους χρήστες της στην κονσόλα Xbox One και τον κατάλογο των παιχνιδιών της, με μηνιαία συνδρομή.

Η Microsoft κυκλοφόρησε το συγκεκριμένο πρόγραμμα για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2018, για λίγους μόνους μήνες, όμως τώρα επανέρχεται. Αν και παραμένει άγνωστο αν θα είναι ένα μόνιμο πρόγραμμα ή για περιορισμένη περίοδο.

σ

Σύμφωνα με το Business Insider, το Xbox All-Access μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αγοράσει ο χρήστης οποιαδήποτε κονσόλα στην «οικογένεια» Xbox One, με ένα διετές πρόγραμμα πληρωμής. Παράλληλα, περιλαμβάνει μία μηνιαία συνδρομή στην online υπηρεσία Xbox Live Gold, για παιχνίδια πολλαπλών χρηστών. Ενώ το Game Pass Ultimate δίνει πρόσβαση στους συνδρομητές σε μια online βιβλιοθήκη με περισσότερα από 100 παιχνίδια για Xbox και PC, η οποία περιλαμβάνει και μερικούς από τους νεότερους τίτλους.

Οι τιμές ξεκινούν από τα 19,99 δολάρια, το μήνα, για το Xbox One S All Digital Edition. Δεν υπάρχει τοκισμός στις μηνιαίες δόσεις, ενώ το Xbox All-Access είναι φθηνότερο κατά 100 δολάρια, από ότι αν αγόραζε κάποιος την κονσόλα και πλήρωνε για το Xbox Live Gold και το Xbox Game Pass Ultimate, ανεξάρτητα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider