Το MLS ALU plus 4G είναι το tablet που χρειάζεσαι!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το MLS ALU plus 4G είναι το tablet που χρειάζεσαι!

∆ες ταινίες, παίξε παιχνίδια ή επικοινώνησε µε όλους µε την ευχέρεια της µεγάλης οθόνης 10.1 ιντσών. Με ανάλυση στα 800x1280 pixels θα δεις λεπτοµέρειες που δεν είχες προσέξει σε φωτογραφίες και βίντεο ενώ χάρη στην τεχνολογία IPS θα βλέπεις καθαρά

Το ΜLS ALU plus 4G διαθέτει επεξεργαστή Octa Core χρονισµένο στα 1,5 GHz, που σε συνδυασµό µε τα 2GB µνήµης RAM, υπόσχεται να µη σε απογοητεύσει στις καθηµερινές σου εργασίες, όσο απαιτητικές και αν είναι αυτές.

Tο ΜLS ALU plus 4G έχει δύο εγκατεστηµένες κάµερες, µια 8MP στο πίσω µέρος και µια 3,2MP στην πρόσοψη της συσκευής για να κρατήσεις µε ευκολία όµορφες στιγµές και να τις µοιράζεσαι µε τους φίλους σου, καθώς και να χρησιµοποιείς τη µπροστινή.

mls

Τα 16 GB θα σας προσφέρουν αρκετό χώρο για να αποθηκεύσετε τα αγαπηµένα σας multimedia αρχεία και εφαρµογές στο tablet σας. Μπορείτε να επεκτείνετε την µνήµη του tablet σας µε µια κάρτα microSD, microSDHC ή microSDXC έως και 64 GB.

To ALU plus 4G Tablet ενσωματώνει την έκδοση Android™ 7.0 (Nougat) για να μπορείς να εκμεταλλευτείς πλήρως τις δυνατότητες του tablet σου και να απολαμβάνεις ένα διαδραστικό γεμάτο εμπειρίες λειτουργικό περιβάλλον!

Με το ελληνικό tablet που έχει μπαταρία 6000 mAh, θα αργήσεις πολύ να αναζητήσεις πρίζα! Έχεις την ενέργεια που ζητάς για μια έντονη μέρα γεμάτη multimedia εφαρμογές!

mls

Και τώρα ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τη MAIC!

Η MAIC δημιουργήθηκε έτσι ώστε να απομονώνει εξωτερικούς θορύβους του περιβάλλοντος (στο αυτοκίνητο, στο bar, κτλ) ώστε ο διάλογος μαζί της να είναι απόλυτα επιτυχημένος.

Η ψηφιακή βοηθός που της μιλάς και εκείνη κάνει ό,τι της πεις.

Oι MLS συσκευές ενσωματώνουν τη MAIC (MLS Artificial Intelligence Center) που έρχεται για να αλλάξει τη σχέση με τη συσκευή σας!

mls

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider