Netflix: Ακύρωσε μια σειρά και χάνει χιλιάδες συνδρομητές που διαμαρτύρονται

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Netflix: Ακύρωσε μια σειρά και χάνει χιλιάδες συνδρομητές που διαμαρτύρονται
Με το Disney+ να πλησιάζει και το Amazon TV+ να ρίχνει τις τιμές του πιο χαμηλά από τον ανταγωνισμό, θα έλεγε κανείς πως το Netflix θα έκανε πιο προσεκτικές κινήσεις.

Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησαν οι φήμες πως η σειρά «The OA» δεν θα ανανεωθεί μετά τη δεύτερη (από τις 5 προγραμματισμένες) σεζόν, η δημοφιλής πλατφόμα online streaming, Netflix, δέχεται κλήσεις και mails από συνδρομητές που την προειδοποιούσαν να την «σώσει», αλλιώς θα τους... χάσει.

Με το Disney+ να πλησιάζει και το Amazon TV+ να ρίχνει τις τιμές του πιο χαμηλά από τον ανταγωνισμό, θα έλεγε κανείς πως το Netflix θα έκανε πιο προσεκτικές κινήσεις. Πλέον οι φήμες για την ακύρωση της σειράς επιβεβαιώθηκαν και οι συνδρομητές εγκαταλείπουν τη δημοφιλή πλατφόρμα, κατά χιλιάδες.

Σύμφωνα με το The Richest, από τις αρχές Αυγούστου οι συνδρομητές που ενδιαφέρονταν για τη συνέχιση της σειράς, είχαν εκφράσει τη δυσαρέσκεια τους, προειδοποιώντας πως θα υπάρξουν συνέπειες.

Αρχικά, υπήρξαν πληροφορίες, πως το Netflix ακυρώνει τη σειρά επειδή θα την έκανε ταινία (ή ότι θα την έκανε ταινία, ακριβώς επειδή θα ακύρωνε τρεις προγραμματισμένες σεζόν), όμως τα νέα φαίνεται πως ήταν αρνητικά και σε αυτό το σενάριο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider