Το φιδάκι επιστρέφει στο iPhone

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το φιδάκι επιστρέφει στο iPhone

Όλοι θυμούνται τα παλιά ογκώδη κινητά τηλέφωνα της Nokia, μιας εταιρείας που μπορεί σήμερα να μην υπάρχει αλλά κάποτε έκανε πάταγο στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας, και συνέχισε για χρόνια να κυριαρχεί χάρη κυρίως.... στο φιδάκι.

Η εθιστική πράσινη οθόνη πάνω στην οποία έκανε βόλτες το μαύρο φίδι που όλο και μεγάλωνε, η οποία θεωρήθηκε από αρκετούς ο λόγος που οι καταναλωτές προτιμούσαν τα Nokia από τα άλλα κινητά, σήμερα έχει εμπλουτιστεί με χρώματα κι εφέ και είναι ξανά διαθέσιμη τόσο για Iphone όσο και για υπολογιστή.

To slither.io , το νέο «φιδάκι» έχει ανανέωμένα χαρακτηριστικα΄διατηρεί όμως το βασικό ύφος του πρώτου εκείνου παιχνιδιού που αγαπήθηκε από όλους.

Στο παιχνίδι, το φίδι ξεκινάει μικρό και όσο καταναλώνει τροφή μεγαλώνει όπως και στο παλιό παιχνίδι. Η μόνη διαφορά είναι ότι ο χρήστης αντί να προσπαθεί να αποφύγει την ουρά του για να μη χάσει, πρέπει να αποφύγει άλλα φιδάκια ή και φίδια (άλλους παίκτες) που έχουν επίσης στόχο να καταναλώσουν τροφή για να μεγαλώσουν.

Η εφαρμογή η οποία διατίθεται για iPhone και iPad με iOS 6.0 ή και μεταγενέστερο, θεωρείται ήδη επιτυχημένη, αφού έχει 34.527 downloads μέχρι στιγμής και πολύ καλό rating. Οπότε δεν μένει παρά να ευχηθούμε καλή διασκέδαση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider