Τα 5 καλύτερα gadget για την παραλία

παραλία

Καλοκαίρι σημαίνει θάλασσα, ήλιος και τεχνολογία...!

Καλοκαίρι σημαίνει θάλασσα, ήλιος και βόλτες στα στενοσόκακα κάποιου νησιού. Παρά την ξενοιασιά και την αποχή από την τεχνολογική καθημερινότητα που εμπεριέχει αυτή η εικόνα, κάποια tech gadget υπόσχονται να εμπλουτίσουν τις παραπάνω εμπειρίες και να πολλαπλασιάσουν την απόλαυση.

Παρακάτω ακολουθούν τα 5 καλύτερα εξ αυτών που έχουν επάνω του τη σφραγίδα της παραλίας.

Φορητό ηχείο JBL Flip 4 Waterproof

Φορητό ηχείο JBL Flip 4 Waterproof

Ένας από τους λόγους που είναι γνωστή η JBL είναι ότι δεν απαιτεί να δαπανήσετε ένα κάρο λεφτά για να έχετε καλό ήχο. Πέρα από τον καλό ήχο λοιπόν, το συγκεκριμένο φορητό ηχείο μάλιστα που ακούει στο όνομα JBL Flip 4 Waterproof Portable Bluetooth Speaker, είναι αδιάβροχο και σας επιτρέπει να συνδέετε έως και δύο κινητά ταυτόχρονα για να παίζει ο καθένας το κομμάτι του… Αυτή η ειδοποιός διαφορά το μετατρέπει στον καλύτερο σύντροφο για την παραλία. 

GoPro Hero7

GoPro Hero7

Αν περνάτε την περισσότερη ώρα της καλοκαιρινής σας ημέρας στην θάλασσα, τότε σίγουρα χρειάζεστε μια αδιάβροχη κάμερα η οποία μπορεί να σας συνοδεύει παντού. Η GoPro Hero7 είναι μια action camera που ξεχωρίζει για πολλούς και διάφορους λόγους: τραβά εξαιρετικά βίντεο, έχει πολύ καλό σταθεροποιητή εικόνας και είναι αδιάβροχη μέχρι και 10 μέτρα χωρίς ειδική θήκη. Φυσικά συνοδεύεται από αμέτρητα αξεσουάρ για κάθε θαλάσσιο σπορ που θα σκεφτείτε να κάνετε. 

Αδιάβροχη θήκη κινητού: Voxkin

Αδιάβροχη θήκη κινητού: Voxkin

Μπορεί τα τελευταία μοντέλα των ναυαρχίδων των smartphones να είναι αδιάβροχα, δεν αποτελούν όμως την πλειοψηφία. Ακόμα λοιπόν κι αν δεν έχετε κάποιο αδιάβροχο έξυπνο κινητό, υπάρχει λύση και ακούει στο όνομα Voxkin. Η συγκεκριμένη θήκη κρατά το κινητό σας ασφαλές και καθαρό στην παραλία ενώ παράλληλα σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε την οθόνη αφής του. 

Χωρά τηλέφωνα έως και 6 ιντσών και είναι εύκολη στη χρήση: απλά τοποθετείτε το τηλέφωνό σας μέσα σε αυτή και κλείνετε τον ειδικό μηχανισμό.

Ένα ακόμα πλεονέκτημά της είναι ότι επιπλέει σε περίπτωση που γλιστρήσει το κινητό από το χέρι σας. Ωστόσο καλό θα ήταν να κάνετε ένα test drive στο σπίτι πριν τοποθετήσετε μέσα το ακριβό σας κινητό και κάνετε μακροβούτι. 
 

Πετσέτα που διώχνει την άμμο

Πετσέτα που διώχνει την άμμο

Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ίσως το πιο ενοχλητικό «μέρος» της παραλίας είναι η άμμος, ειδικά όταν κολλάει στην πετσέτα.

Για αυτές τις περιστάσεις υπάρχει η πετσέτα CGEar η οποία υπόσχεται μια sandfree εμπειρία. Δύο πατενταρισμένα διπλά πλέγματα διατηρούν τα αντικείμενα σας καθαρά ενώ η ανθεκτική στην υπεριώδη ακτινοβολία τεχνολογία με την οποία κατασκευάζεται εγγυάται μακροχρόνια ποιότητα. 

Το τσαντάκι- χρηματοκιβώτιο ασφαλείας

Το τσαντάκι- χρηματοκιβώτιο ασφαλείας

Με το τσαντάκι ασφαλείας της SAFEGo ξενοιάζετε όταν κολυμπάτε.

Μπορείτε να κλειδώσετε αυτό το μικρό χρηματοκιβώτιο είτε με τριψήφιο κωδικό είτε με κλειδί. Πλαστικοποιημένο σαν κουτί αποθήκευσης είναι ανθεκτικό σε νερό, άμμο και αλάτι και διαθέτει ένα χαλύβδινο λουράκι το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κλειδώσετε τα τιμαλφή σας γύρω από την καρέκλα ή την ομπρέλα σας.

Και για τους υπέρμαχους του στυλ να διευκρινίσουμε ότι διατίθεται σε διάφορα χρώματα. 

BEST OF INTERNET

ΑΡΧΙΚΗ