Η Sony έφτιαξε air condition που... φοριέται

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Sony έφτιαξε air condition που... φοριέται
Το νέο wearable air condition της Sony που θα φορεθεί!

H τεχνολογία έχει εξελιχθεί τόσο πολύ μέσα στα χρόνια που έχει δημιουργηθεί ένα πλήθος έξυπνων τεχνολογικών συσκευών που υπόσχονται να διευκολύνουν την καθημερινότητά μας. Την ώρα λοιπόν που η Ευρώπη βιώνει έναν από τους ισχυρότερους καύσωνες των τελευταίων ετών μια ακόμα τεχνολογική εφεύρεση έρχεται να δώσει τη λύση σε όσους δεν έχουν πρόσβαση σε air condition τις ημέρες με τα 40άρια.

Ο λόγος για το wearable (ή αλλιώς φορετό…) air condition δια χειρός Sony, το οποίο ονομάζεται Reon Pocket. To συγκεκριμένο wearable υπόσχεται να σας κρατά δροσερούς τις πιο ζεστές ημέρες του χρόνου.

Η συσκευή συνδέεται με το κινητό για να ελέγχεται από εκεί και μπορεί να μπει από την τσέπη και την τσάντα σας ως το λαιμό σας εάν συνδυαστεί με το κατάλληλο μπλουζάκι, το οποίο διατίθεται σε όλα τα μεγέθη αλλά μέχρι στιγμής κυκλοφορεί μόνο για άντρες.
Η συσκευή έχει μπαταρία λιθίου η οποία διαρκεί μια ολόκληρη ημέρα με μόλις δύο ώρες φόρτιση και είναι πολύ ελαφριά έχει διαστάσεις 54Χ20Χ116 χιλιοστά και έχει και Bluetooth. Και φυσικά δεν είναι μόνο κατασκευασμένη για να δροσίζει αλλά και για να ζεσταίνει το χειμώνα.

Η τιμή της φτάνει τα 116 ευρώ για την συσκευή κι ένα μπλουζάκι/φανελάκι και 157 ευρώ για μια συσκευή και πέντε μπλουζάκια/φανελάκια.

Ωστόσο το προϊόν είναι μέχρι στιγμής διαθέσιμο αποκλειστικά στην Ιαπωνία. Αν μάλιστα δεν έχει ανταπόκριση η εταιρεία διευκρινίζει ότι δεν θα παράξει νέες συσκευές ούτε θα τις εξάγει σε άλλες χώρες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider