Ένα κόλπο για να διαρκεί η μπαταρία του iPhone σας περισσότερο

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ένα κόλπο για να διαρκεί η μπαταρία του iPhone σας περισσότερο
Μια συμβουλή για να είναι η μπαταρία του κινητού σας αρκετή.

Δεδομένου ότι το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητάς μας εξαρτάται πλέον από ένα κινητό, από το να δούμε τα email μας έως το να παρακολουθήσουμε την αγαπημένη μας σειρά στο Netflix, η μπαταρία του έξυπνου κινητού μας τηλεφώνου ποτέ δεν είναι αρκετή. Ειδικά αν αυτό είναι κάποιο παλαιότερο μοντέλο iPhone, τo οποίο δεν φημίζεται για την μπαταρία του.

Τι μπορείτε όμως να κάνετε ώστε η μπαταρία να ανταποκριθεί λίγο περισσότερο στις προσδοκίες σας; Ένα από τα αποτελεσματικά μέτρα που μπορείτε να πάρετε είναι η μη ανανέωση των εφαρμογών στο παρασκήνιο, η οποία πέρα από εξοικονόμηση μπαταρίας θα μπορούσε να σας γλιτώσει και δεδομένα.

Για να το κάνετε αυτό θα πρέπει να πάτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά > Ανανέωση στο παρασκήνιο> και να επιλέξετε όχι για όλες τις εφαρμογές ή να επιλέξετε αυτές που δεν θέλετε να ανανεώνονται ότι δεν χρησιμοποιούνται.

Αν μάλιστα συνδυάσετε το παραπάνω κόλπο με διάφορα άλλα, όπως το να χαμηλώσετε την φωτεινότητα της οθόνης σας, να κλείσετε τις υπηρεσίες τοποθεσίας για συγκεκριμένες εφαρμογές, να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις για εφαρμογές που δεν σας χρειάζονται ή να βάλετε τον κινητό σας σε low power mode, το αποτελέσμα θα είναι θεαματικό.

Να θυμάστε ότι μπορείτε να απενεργοποιήσετε την ανανέωση στο παρασκήνιο μερικώς ή για όλες τις εφαρμογές ή ακόμα και να ρυθμίσετε ώστε να γίνεται όταν είστε συνδεδεμένοι σε WiFi. Αν επιλέξετε το τελευταίο μπορείτε πάντα να ελέγξετε ποιες εφαρμογές δαπανούν την περισσότερη ενέργεια του τηλεφώνου σας ώστε να το εφαρμόσετε σε αυτές. Για να το κάνετε αυτό θα πρέπει να πάτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά > Μπαταρία και να σκρολάρετε προς τα κάτω για να δείτε την κατηγορία Μπαταρία/Εφαρμογή.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider