Το MLS Range 4G είναι το ιδανικό smartphone για καθημερινή χρήση

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το MLS Range 4G είναι το ιδανικό smartphone για καθημερινή χρήση

Με πανίσχυρο οκταπύρηνο επεξεργαστή και IPS οθόνη των 5,5” με 16,7 εκατ. χρώματα και ανάλυση 1440x720 (HD+), το MLS Range 4G σου προσφέρει μια ολοζώντανη εμπειρία προβολής σε υψηλή ανάλυση.

Με το MLS Range 4G µπορείς να τραβήξεις φωτογραφίες ανάλυσης 13MP µε LED flash καθιστώντας το ιδανική λύση για καθηµερινή χρήση.

mls_range

Με αποθηκευτικό χώρο 16GB έχεις ικανό χώρο για να αποθηκεύσεις όλα τα Multimedia αρχεία σου καθώς και όλες σου τις αγαπημένες εφαρμογές. Μπορείς να επεκτείνεις τη μνήμη σου με κάρτα SD εώς και 64GB!

To MLS Range 4G Smartphone ενσωματώνει την έκδοση Android™ 8.1 (Oreo) για να μπορείς να εκμεταλλευτείς πλήρως τις δυνατότητες του κινητού σου και να απολαύσεις ένα γρήγορο, έξυπνο και ασφαλές λειτουργικό σύστημα!

Με υποστήριξη για δίκτυα 4G LTE για απίστευτα γρήγορες ταχύτητες στο internet!

mls_range

Και τώρα ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τη MAIC!

Η MAIC δημιουργήθηκε έτσι ώστε να απομονώνει εξωτερικούς θορύβους του περιβάλλοντος (στο αυτοκίνητο, στο bar, κτλ) ώστε ο διάλογος μαζί της να είναι απόλυτα επιτυχημένος.

Η ψηφιακή βοηθός που της μιλάς και εκείνη κάνει ό,τι της πεις.

Oι MLS συσκευές ενσωματώνουν τη MAIC (MLS Artificial Intelligence Center) που έρχεται για να αλλάξει τη σχέση με τη συσκευή σας!

mls_range

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider