Απογοήτευσε το stand οθόνης των 1.000 δολαρίων της Apple

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Απογοήτευσε το stand οθόνης των 1.000 δολαρίων της Apple
Άφωνοι οι θεατές, λαλίστατο το twitter...

Όταν o αντιπρόεδρος hardware engeineering της Apple, Τζον Τέρνους, εμφανίστηκε στη σκηνή του συνεδρίου προγραμματιστών WWDC 2019 το απόγευμα της Δευτέρας για να παρουσιάσει το νέο υπερμηχάνημα της εταιρείας, τον υποδέχτηκαν αμέτρητα χειροκροτήματα.

Αφού τα άλλα στελέχη της εταιρείας είχαν αναδείξει τα νέα χαρακτηριστικά του Mac Pro, του ισχυρότερου ever υπολογιστή της Apple, ο οποίος απευθύνεται σε επαγγελματίες, ο Τέρνους εμφανίστηκε για να αποκαλύψει την τιμή του θηρίου… η οποία δεδομένων των χαρακτηριστικών του και της σφραγίδας της Apple δεν εξέπληξε το κοινό.

Ακολούθησε η ανακοίνωση της τιμής της οθόνης Pro Display XDR - η οποία ξεκινά από 6.000 και 5.000 δολάρια αντίστοιχα - στην οποία το κοινό απάντησε με εύθυμα χειροκροτήματα. Ωστόσο όταν ήρθε η στιγμή που ο Τέρνους ανακοίνωσε ότι η οθόνη έρχεται χωρίς βάση και ότι η βάση κοστίζει 1.000 δολάρια, παρά ένα οι μισοί θεατές αναστέναξαν κι οι άλλοι μισοί σώπασαν…

Η είδηση ότι το νέο Pro Stand κοστίζει όσο το iPhone XS πάγωσε τόσο το ακροατήριο που φάνηκε να το παρατηρεί κι ο ίδιος ο Τέρνους, ο οποίος ωστόσο συνέχισε τις ανακοινώσεις λέγοντας ότι το stand θα είναι διαθέσιμο από το προσεχές φθινόπωρο. Την αντίδραση του κοινού ακολούθησε η «κατακραυγή» στα social media όπου πολλοί έσπευσαν να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους.

«Μόνο η Apple Θα μπορούσε να φτιάξει ένα σταντ οθόνης που θα κοστίζει 1.000 ευρώ και στη συνέχεια να το εκθέτει ως έργο τέχνης»…

«Το Pro stand κοστίζει 999 δολάρια Πλήθος: ……»

Παρά τις αρχικές αντιδράσεις βέβαια, καλό θα ήταν να περιμένουμε να δούμε πόσα από αυτά τα stand θα πουληθούν αφότου κυκλοφορήσουν, γιατί πολλές ήταν οι φορές που οι θεατές αντέδρασαν με την τιμή ενός Apple προϊόντος αλλά οι πωλήσεις δεν αφομοίωσαν αυτή την αντίδραση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider