Το ντεμπούτο της στο Λονδίνο έκανε η νέα σειρά Honor 20

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το ντεμπούτο της στο Λονδίνο έκανε η νέα σειρά Honor 20
Χαρακτηριστικά, τιμές και ημερομηνία κυκλοφορίας όλων των νέων κινητών της σειράς Honor 20.

Την πρώτη σειρά smartphone, την Honor 20, εγκαινίασε χθες στο Λονδίνο η Honor σε μια παγκόσμια πρεμιέρα για τρεις αυτή τη φορά νέες συσκευές, το Honor 20 Lite, το Honor 20 και το Honor 20 Pro. Την παράσταση έκλεψε, όπως ήταν αναμενόμενο το υψηλότερης τιμής και κατηγορίας μοντέλο Honor 20 Pro.

Honor 20 Pro

honor 210 pro

Mε Dynamic Holographic σχεδιασμό το νέο smartphone χρησιμοποιεί την τεχνολογία Triple 3D Mesh, ώστε να δημιουργεί ένα πρόσθετο στρώμα στο πίσω μέρος της συσκευής, που δίνει την αίσθηση του βάθους και διαθλά το χρώμα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Το νέο κινητό διαθέτει τετραπλή κάμερα με στόχο να καλύψει κάθε πιθανό σενάριο χρήσης και η οποία βαθμολογήθηκε στο DxOMark με 111. Η βασική ευρυγώνια κάμερα 48 Megapixels η οποία βασίζεται σε αισθητήρα IMX586 της Sony, και έχει σύστημα φακών με διάφραγμα f:/1.4 και σύστημα οπτικής σταθεροποίησης εικόνας (OIS) συνοδεύεται από τρεις ακόμα κάμερες σε κάθετη διάταξη. Χάρη μάλιστα στον εξελιγμένο αλγόριθμό της η κάμερα δίνει την δυνατότητα για ευκρινείς και με καλύτερη ισορροπία νυχτερινές λήψεις.

Η δεύτερη κάμερα είναι υπερευρυγώνια (γωνία 117⁰, f:/2.2) και βασίζεται σε αισθητήρα 16 Megapixels, η τρίτη κάμερα με σύστημα τηλεφακού (f:/2.4) υποστηρίζει 3x optical zoom και 5x hybrid zoom (το digital zoom φτάνει μέχρι και τα 30x) και συνοδεύεται από σύστημα οπτικής σταθεροποίησης εικόνας ενώ η τέταρτη, βασίζεται σε αισθητήρα 2,0 Megapixels (f:/2.4) και είναι ιδανική για φωτογραφίες από απόσταση ακόμα και 4 εκατοστών.

Στην περίπτωση των selfie τώρα η εμπρόσθια κάμερα βρίσκεται η οποία βρίσκεται σε μια οπή (punch hole) κι όχι εγκοπή στην οθόνη κι έχει αισθητήρα 32 Megapixels. Η κάμερα αυτή χρησιμοποιείται και για την αναγνώριση προσώπου (Face Unlock).

Η οθόνη του κινητού είναι 6,2 ιντσών τεχνολογίας LCD IPS και υποστηρίζει ανάλυση FullHD+. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων δεν βρίσκεται επί της οθόνης ούτε όμως και στο πίσω μέρος της συσκευής αλλά στην δεξιά πλευρά της στο πλήκτρο ενεργοποίησης/απενεργοποίησης.

Κατά τα λοιπά το κινητό φορά τον επεξεργαστή SoC της HiSilicon, Kirin 980 κι έχει 8GB RAM και 256GB επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο.

Τέλος όσον αφορά στη μπαταρία του Honor 20 Pro διαθέτει χωρητικότητα 4000mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση με την υπόσχεση να φορτίζει σε μισή ώρα το 50% της χωρητικότητας.

Το κινητό αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα τέλος Ιουνίου, αρχές Ιουλίου. Όσο για την τιμή του σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα κυμανθεί κοντά στα 600 ευρώ.

Honor 20

honor 20

Μαζί με την ναυαρχίδα, παρουσιάστηκε και το Honor 20. Ειδοποιός διαφορά των δύο μοντέλων είναι η κάμερα, η οποία παρότι τετραπλή και στις δυο περιπτώσεις έχει κάποιες διαφοροποιήσεις. Στο Honor 20 το διάφραγμα στο σύστημα φακών της βασικής κάμερας είναι πιο αργό (f:/1.8) και δεν συνοδεύεται από σύστημα οπτικής σταθεροποίησης της εικόνας ενώ η κάμερα με τον τηλεφακό έχει αντικατασταθεί από μία κάμερα στα 2,0 Megapixels.

Παρόμοια με αυτή του Honor 20 Pro είναι και η οθόνη του Honor 20 – διαγώνιος 6,26 ιντσών, ανάλυση FullHD+ και οπή για την εμπρόσθια κάμερα των 32 Megapixels.

Η συσκευή φορά τον Kirin 980 SoC και διαθέτει 6GB RAM και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Τέλος η μπαταρία της είναι στα 3750mAh υποστηρίζοντας και αυτή τη γρήγορη φόρτιση.

Το κόστος του Honor P20 στην Ευρωπαϊκή αγορά θα είναι €499 και στην χώρα μας αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

Honor 20 Lite

honor 20 lite

Όσο για το Honor 20 Lite αποτελεί το οικονομικότερο smartphone της σειράς με την τιμή του να φτάνει τα €299. Η συσκευή διαθέτει οθόνη LCD IPS με διαγώνιο 6,21 ιντσών και ανάλυση 2340 x 1080 pixels και σε σχέση με τα άλλα δύο κινητά της Honor 20-series διαθέτει «dewdrop» εγκοπή για την εμπρόσθια κάμερα των 32 Megapixels (f:/2.0).

Η κύρια κάμερα είναι «τριπλή» και βασίζεται σε αισθητήρες των 24 Megapixels, 8,0 Megapixels και 2,0 Megapixels που έχουν συστήματα φακών με διάφραγμα f:/1.8, f:/2.4 και f:/2.4 αντίστοιχα. Η δεύτερη κάμερα κατά σειρά είναι υπερευρυγώνια ενώ η τρίτη, εξυπηρετεί ως αισθητήρας βάθους.

Το ντεμπούτο της στο Λονδίνο έκανε η νέα σειρά Honor 20
Το ντεμπούτο της στο Λονδίνο έκανε η νέα σειρά Honor 20
Το ντεμπούτο της στο Λονδίνο έκανε η νέα σειρά Honor 20
Το ντεμπούτο της στο Λονδίνο έκανε η νέα σειρά Honor 20
Το ντεμπούτο της στο Λονδίνο έκανε η νέα σειρά Honor 20
Το ντεμπούτο της στο Λονδίνο έκανε η νέα σειρά Honor 20
Το ντεμπούτο της στο Λονδίνο έκανε η νέα σειρά Honor 20

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider