Amazon: Σκοπεύει να επενδύσει 7 δισ. δολάρια σε βίντεο και μουσική το 2019

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Amazon: Σκοπεύει να επενδύσει 7 δισ. δολάρια σε βίντεο και μουσική το 2019
Η Amazon αποκάλυψε το συνολικό ποσό που θα επενδύσει σε βίντεο και μουσική φέτος.

Περί τα 1,7 δισ. δολάρια ξόδεψε κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019 η Amazon, για περιεχόμενο βίντεο και μουσικής στην πλατφόρμα της, ενώ αυτό το ποσό αναμένεται να αγγίξει τα 7 δισ. δολάρια μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το CNBC, αυτή είναι η πρώτη φορά που η Amazon «προσφέρει» στο κοινό μια τέτοια πληροφορία, καθώς μέχρι χτες οι επενδυτές δεν είχαν δυνατότητα πρόσβασης σε αυτούς τους αριθμούς.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα τριμήνου της εταιρείας, οι επενδύσεις σε βίντεο και μουσική, τα οποία περιλαμβάνονται στις Prime συνδρομές μελών, αυξήθηκαν κατά 13% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο το 2018.

Ανάλογα προϊόντα προσφέρουν και οι ανταγωνιστές της, όπως το Netflix, το Hulu, η Apple, το Spotify κ.α., όμως αντίθετα με τις υπόλοιπες εταιρείες, η Amazon προσφέρει τις υπηρεσίες αυτές σε ένα ετήσιο πακέτο, εκμεταλλευόμενη με αυτό τον τρόπο το πλεονέκτημα που έχει στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου.

«Είναι ένα νέο πεδίο για το οποίο είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι» τόνισε ο Ντέιβ Φάιλντς, διευθυντής της Amazon, και πρόσθεσε πως «η εταιρεία θα συνεχίζει να επενδύει σε αυτό τον τομέα».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider