Consumers Report: Αυτή είναι η καλύτερη τηλεόραση του 2018

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Consumers Report: Αυτή είναι η καλύτερη τηλεόραση του 2018
Οι καταναλωτές ψήφισαν μεταξύ τηλεοράσεων τεχνολογίας LED, που διαθέτουν οπίσθιο φωτισμό, και OLED, που διαθέτουν αυτοφωτιζόμενα pixels.

Την κορυφαία θέση στη λίστα με τις καλύτερες τηλεοράσεις για το 2018 (Best TVs of 2018) από τον οργανισμό Consumer Reports, κατέκτησε η τηλεόραση OLED65B8 της LG Electronics . Το Consumer Reports είναι ένας ανεξάρτητος, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που συνεργάζεται με τους καταναλωτές για την εκπόνηση ερευνών.

Οι καταναλωτές ψήφισαν μεταξύ τηλεοράσεων τεχνολογίας LED, που διαθέτουν οπίσθιο φωτισμό, και OLED, που διαθέτουν αυτοφωτιζόμενα pixels. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, οι τηλεοράσεις OLED της LG ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και αυτό προκύπτει από τη βαθμολογία που έλαβαν. Η LG OLED65Β8 αναδείχθηκε ως η κορυφαία τηλεόραση συνολικά.

Να σημειωθεί ότι χάρη στο μαύρο της τεχνολογίας OLED, η LG OLED65B8 αποδίδει μια πολύ ρεαλιστική εικόνα, ενώ χάρη σε χαρακτηριστικά, όπως ο επεξεργαστής α7 (άλφα 7) και τα πρότυπα Dolby Vision™ και Dolby Atmos®, προσφέρει στον χρήστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία κινηματογραφικής θέασης.

Όπως αναφέρεται στην έκθεση που δημοσιεύθηκε τον Δεκέμβριο του 2018, με την OLED65B8 «παίρνετε εξαιρετική εικόνα υψηλής ανάλυσης, εξαιρετική επίδοση UHD, και πολύ αποδοτικό HDR, κάτι που δεν ισχύει για όλες τις τηλεοράσεις που υποστηρίζουν HDR». Επίσης αναφέρεται ότι «Όπως σε όλες τις τηλεοράσεις OLED, αυτό το μοντέλο προσφέρει σχεδόν απεριόριστη γωνία θέασης, και ο ήχος είναι επίσης εξαιρετικός (σαν μπόνους, υποστηρίζει Dolby Atmos, που μπορεί να προσφέρει σε ένα soundtrack εφέ τρισδιάστατου ήχου)».

Με τον ενσωματωμένο έξυπνο επεξεργαστή α7, η LG OLED65B8 προσφέρει βελτιωμένη απόδοση εικόνας, βαθύτερο μαύρο και βελτιωμένα χρώματα, καθώς και λεπτομέρειες στη σκίαση για ακόμα πιο ζωντανές εικόνες σε πιο ευρείες γωνίες θέασης. Με την υποστήριξη του 4K Cinema HDR, ο θεατής βλέπει εικόνες με ζωντανά χρώματα που αγγίζουν την πραγματική ζωή, ενώ το Dolby Vision™ αποδίδει εικόνα υψηλής ποιότητας, καθώς επεξεργάζεται μεμονωμένα πάνω από 170.000 καρέ σε μια ταινία διάρκειας δύο ωρών.

Το Dolby Atmos® λαμβάνει με ρεαλιστικό τρόπο την κίνηση κάθε αντικειμένου και αποδίδει ήχο surround 360º. Σε συνδυασμό με το Dolby Vision™, παρέχει μια ολοκληρωμένη κινηματογραφική εμπειρία, καθώς μεταφέρει τον θεατή σε ένα περιβάλλον με «κινούμενο» ήχο. Τέλος, η κομψή Cinema Screen σχεδίασή της αποτελεί την ιδανική λύση για απόλυτη εναρμόνιση της τηλεόρασης με την διακόσμηση του σπιτιού.

Να υπενθυμίσουμε ότι η LG Electronics, συγκαταλέται στους παγκόσμιους τεχνολογικκούς ηγέτες στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, στην κινητή τηλεφωνία και στις οικιακές συσκευές. Με εργατικό δυναμικό 77.000 ανθρώπους σε 125 χώρες, η LG κατέγραψε παγκόσμιες πωλήσεις 55,4 δισ. USD (61,4 τρισεκατομμύρια κορεατικά γουόν KRW) για το 2017. Η LG Electronics αποτελείται από πέντε επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακή Ψυχαγωγία, Κινητή Τηλεφωνία, Οικιακές Συσκευές & Ενεργειακές Λύσεις, Εξαρτήματα Οχημάτων και Επαγγελματικές Λύσεις (Β2Β). Η LG αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή επίπεδων οθονών τηλεοράσεων, συσκευών κινητής τηλεφωνίας, κλιματιστικών, πλυντηρίων ρούχων και ψυγείων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LGnewsroom.com

Η LG Electronics Home Entertainment Company ειδικεύεται στην παραγωγή τηλεοράσεων, συσκευών αναπαραγωγής ήχου και video, οθονών, προσωπικών υπολογιστών, επαγγελματικών οθονών και συστημάτων ασφαλείας. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει πρωτοποριακές τεχνολογίες, όπως η τηλεόραση 4K OLED, εφαρμόζοντας HDR τεχνολογίες αιχμής στις νέες σειρές τηλεοράσεων και προσφέροντας στους καταναλωτές διαισθητική τεχνολογία Smart TV, εύκολη στη χρήση.

Όσο για την LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales. Πέρα από τις οικιακές συσκευές η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, με το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions να γνωρίζει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες και προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider