Πόσο κοστίζουν και πότε κυκλοφορούν στην Ελλάδα τα νέα Galaxy S10

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πόσο κοστίζουν και πότε κυκλοφορούν στην Ελλάδα τα νέα Galaxy S10
Με τρία νέα Galaxy S10 γιόρτασε τα δέκατα γενέθλιά της Samsung

Μια δεκαετία μετά το λανσάρισμα του πρώτου Galaxy S η Samsung Electronics Co. γιόρτασε τα γενέθλια της παρουσιάζοντας την πολυαναμενόμενη νέα σειρά premium smartphones Galaxy S10. Η σειρά περιλαμβάνει τέσσερις συσκευές, οι οποίες ανταποκρίνονται στις ανάγκες των σημερινών χρηστών δίνοντας έμφαση στην οθόνη, την κάμερα και την απόδοση.

Η παρουσίαση των νέων τηλεφώνων που πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα χθες βράδυ σε Λονδίνο και Σαν Φρανσίσκο, ήταν μάλιστα η πιο μαζική που έχει πραγματοποιήσει η εταιρεία, αφού μας σύστησε τα smartphones της Galaxy S10, το αναδιπλούμενο Galaxy Fold, καθώς και μια 5G έκδοση του S10 Plus. Μαζί με τα παραπάνω παρουσιάστηκε και μια νέα σειρά wearables καθώς και τα νέα ασύρματα ακουστικά Galaxy Buds.

Παρότι το αναδιπλούμενο τηλέφωνο ήταν αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις, η βασική παρουσίαση επικεντρώθηκε στα τρία μοντέλα της σειράς Galaxy S10. Συγκεκριμένα το Galaxy S10e είναι το πιο προσιτό αλλά και μοδάτο μοντέλο της σειράς, το Galaxy S10 ανεβαίνει τιμολογιακά αλλά και λειτουργικά ενώ το Galaxy S10 Plus υπόσχεται να καλύψεις τις ανάγκες των υπεραπαιτητικών χρηστών.

«Από το λανσάρισμά της πριν από 10 χρόνια, η σειρά Galaxy S συμβόλιζε την premium καινοτομία – προσφέροντας στους καταναλωτές μια απίστευτη εμπειρία αλλά και την δυνατότητα να βρουν τη συσκευή που προορίζεται για εκείνους» δήλωσε ο DJ Koh, President και CEO του IT & Mobile Communications Division, Samsung Electronics. «Η σειρά Galaxy S10 βασίζεται σε μια απίστευτη κληρονομιά και διαθέτει επαναστατικές καινοτομίες στην οθόνη, στην κάμερα και στην απόδοση. Με τέσσερις premium συσκευές, η κάθε μία σχεδιασμένη έχοντας έναν μοναδικό καταναλωτή υπόψη, η Samsung αξιοποιεί μια δεκαετία ηγετικής θέσης στην βιομηχανία για να εγκαινιάσει μια νέα εποχή στην τεχνολογία smartphone».

Dynamic AMOLED οθόνη

Η σειρά Galaxy S10 φοράει την καλύτερη οθόνη της Samsung μέχρι στιγμής, την πρώτη Dynamic AMOLED οθόνη στον κόσμο. Όντας τα πρώτα smartphones με HDR10+ πιστοποίηση, οι οθόνες τους αναπαράγουν ρεαλιστικό ψηφιακό περιεχόμενο, και με δυναμική χαρτογράφηση τόνων, ο καταναλωτής θα βλέπει μια ευρύτερη χρωματική γκάμα και μια λαμπερή, σχεδόν πραγματική, εικόνα. Η Dynamic AMOLED οθόνη της σειράς Galaxy S10 έχει πιστοποίηση VDE για ζωηρά, φωτεινά χρώματα και την καλύτερη αναλογία αντίθεσης της βιομηχανίας σε μια κινητή συσκευή για ακόμη σκουρότερα μαύρα χρώματα και φωτεινότερα λευκά.

Επίσης, η οθόνη Dymanic AMOLED μειώνει το μπλε φως μέσω της οθόνης Eye Comfort (Άνεση Ματιού), που έχει λάβει πιστοποίηση από το TÜV Rheinland, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα της εικόνας ή την προσθήκη φίλτρου. Η μοναδική Infinity-O οθόνη της σειράς Galaxy S10 συνδυάζει μια σειρά από αισθητήρες και τεχνολογία κάμερας σε οθόνη με οπή για μεγιστοποίηση προβολής χωρίς περισπασμούς.

Όπως αναμενόταν η οθόνη καλύπτει πλήρως την μπροστινή επιφάνεια σε όλη τη νέα σειρά, με τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων (στο S10 και στο S10 Plus) να έχει τοποθετηθεί κάτω από αυτήν, με την εταιρεία να σημειώνει ότι μπορεί να λειτουργεί σε κάθε συνθήκη. Στο Galaxy S10e ο αισθητήρας για το αποτύπωμα είναι τοποθετημένος στη δεξιά πλευρά της συσκευής.

Ο ενσωματωμένος στην οθόνη αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος είναι Υπερηχητικός γεγονός που σημαίνει ότι αναγνωρίζει τα 3D περιγράμματα του δακτυλικού αποτυπώματος – και όχι μια 2D εικόνα αυτού - για μεγαλύτερη προστασία κατά της πλαστογράφησης. Με την πρώτη παγκόσμια πιστοποίηση FIDO Alliance Biometric Component, η συγκεκριμένη επαλήθευση βιομετρικών στοιχείων επόμενης γενιάς εξασφαλίζει απόλυτη ασφάλεια στην συσκευή.

Κάμερα Επαγγελματικού Επιπέδου

Όσον αφορά στις κάμερες οι διαφορές μεταξύ των συσκευών είανι ότι το Galaxy S10e έχει δύο φακούς πίσω, ενώ το S10 και το S10 Plus έχουν τρεις, διάταξη που συναντάμε για πρώτη φορά σε μοντέλο της σειράς Galaxy S. Επιπρόσθετα, το μεγάλο Galaxy S10 Plus έχει και διπλή μπροστινή κάμερα.

Η κάμερα της Samsung στη σειρά Galaxy S10 διαθέτει τεχνολογίες Dual Pixel και Διπλού Διαφράγματος, για προηγμένη ευφυΐα.

Για πρώτη φορά σε σειρά S, η Galaxy S10 διαθέτει Υπερ - ευρυγώνιους Φακούς με πεδίο προβολής 123 μοιρών, που προσομοιάζει το ανθρώπινο μάτι, διασφαλίζοντας ότι θα φωτογραφίζετε ολόκληρη τη σκηνή. Οι φακοί είναι ιδανικοί για λήψεις τοπίων, πανοραμικές φωτογραφίες ακόμη και για μια μεγάλη οικογενειακή πόζα,

Επιπλέον τα Galaxy S10 έχουν δυνατότητα μαγνητοσκόπησης Super Steady με τεχνολογία ψηφιακής σταθεροποίησης. Τόσο οι μπροστινές όσο και οιπίσω κάμερες μπορούν να μαγνητοσκοπήσουν μέχρι και UHD ποιότητα, και για πρώτη φορά στην βιομηχανία, η κάμερα πίσω όψης σας δίνει τη δυνατότητα εγγραφής σε HDR10+.

Η σειρά Galaxy S10 προσφέρει επίσης Fast Wireless Charging 2.0, IP68 ανθεκτικότητα στο νερό και στη σκόνη , επεξεργαστή επόμενης γενιάς και υπηρεσίες όπως το Bixby και τα Samsung Health και Samsung DeX.

Η συσκευή διαθέτει τον μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο που υπάρχει μέχρι στιγμής σε κινητό , ενσωματωμένη μνήμη 1ΤΒ με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD κάρτας 512GB για να φτάσετε μέχρι και τα 1.5ΤΒ αποθηκευτικό χώρο.

H σειρά Galaxy S10 δίνει δυνατότητα σύνδεσης στο επόμενης γενιάς Wi-Fi 6 , που εξασφαλίζει προτεραιότητα και 4 φορές ταχύτερη πρόσβαση σε σχέση με τους υπόλοιπους χρήστες, σε πολυσύχναστους χώρους, όπως το αεροδρόμιο. Το γρήγορο LTE για downloading και περιήγηση στο Internet φτάνει ταχύτητες ως και 2.0 Gbps, για πρώτη φορά διεθνώς .

Έμφαση έχει δοθεί και στην εμπειρία του gaming. Δεδομένου ότι η σειρά Galaxy S10 κυκλοφορεί με ενσωματωμένο software για βελτιστοποίηση της απόδοσης gaming και premium hardware, συμπεριλαμβανομένων του Dolby Atmos για λειτουργία gaming και του συστήματος vapor chamber cooling (ισχύει για το Samsung Galaxy S10+). Η σειρά Galaxy S10 διαθέτει, επίσης, τις πρώτες κινητές συσκευές που είναι βελτιστοποιημένες για παιχνίδια τα οποία αναπτύχθηκαν σε Unity platform.

Όλα τα μοντέλα της σειράς Galaxy S10 θα κυκλοφορήσουν στην αγορά στις 8 Μαρτίου, με τις προπαραγγελίες να έχουν ήδη ξεκινήσει. Σε ότι αφορά τις τιμές για τη χώρα μας, αυτές σύμφωνα με τις πληροφορίες έχουν διαμορφωθεί σε:

Galaxy S10e (128GB): 789 ευρώ

Galaxy S10 (128GB): 939 ευρώ

Galaxy S10 (512GB): 1199 ευρώ

Galaxy S10+ (128GB): 1039

Galaxy S10+ (512GB) (κεραμική έκδοση): 1299 ευρώ

Galaxy S10+ (1TB) (κεραμική έκδοση): €1669

Πόσο κοστίζουν και πότε κυκλοφορούν στην Ελλάδα τα νέα Galaxy S10
Πόσο κοστίζουν και πότε κυκλοφορούν στην Ελλάδα τα νέα Galaxy S10
Πόσο κοστίζουν και πότε κυκλοφορούν στην Ελλάδα τα νέα Galaxy S10
Πόσο κοστίζουν και πότε κυκλοφορούν στην Ελλάδα τα νέα Galaxy S10
Πόσο κοστίζουν και πότε κυκλοφορούν στην Ελλάδα τα νέα Galaxy S10
Πόσο κοστίζουν και πότε κυκλοφορούν στην Ελλάδα τα νέα Galaxy S10
Πόσο κοστίζουν και πότε κυκλοφορούν στην Ελλάδα τα νέα Galaxy S10
Πόσο κοστίζουν και πότε κυκλοφορούν στην Ελλάδα τα νέα Galaxy S10
Πόσο κοστίζουν και πότε κυκλοφορούν στην Ελλάδα τα νέα Galaxy S10

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider