Το εξαιρετικό «κρυφό» χαρακτηριστικό του iPhone μετά το iOS 12.1.4

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το εξαιρετικό «κρυφό» χαρακτηριστικό του iPhone μετά το iOS 12.1.4
Η διαχείριση των συνδρομών γίνεται πιο εύκολη από ποτέ.

Παρά τα παράπονα που ακούστηκαν κατά την κυκλοφορία της νέας έκδοσης λειτουργικού iOS, των iPhones, όποιος έχει ρίξει μια ματιά στο νέο iOS 12.1.4 μάλλον συμφωνεί ότι μας συστήνει ενδιαφέροντα χαρακτηριστικα. Μεταξύ αυτών όμως υπάρχει κι ένα εξαιρετικά χρήσιμο!

Ο λόγος για τη διαχείριση των συνδρομών στο App Store η οποία γίνεται πια ευκολότερη από ποτέ.

Να υπενθυμίσουμε ότι μέχρι χθες οι χρήστες iPhone και iPad έπρεπε να ακολουθήσουν μια δαιδαλώδη περιήγηση για να μπορέσουν να ενεργοποιήσουν ή απενεργοποιήσουν την συνδρομή τους σε κάποια εφαρμογή. Συγκεκριμένα έπρεπε να πάνε στις Ρυθμίσεις μετά στο iTunes & App Store μετά στο Apple ID στη συνέχεια να επιλέξουν Προβολή Apple ID ώστε να καταλήξουν εντέλει στις Συνδρομές... Για τους μη εξοικειωμένους χρήστες δηλαδή, η απενεργοποίηση συνδρομών φάνταζε λαβύρινθος.

Μετά και την τελευταία αναβάθμιση όμως, σύμφωνα με το MacStories και τον συντάκτη Federico Viticci που ανακάλυψε πρώτος το νέο χαρακτηριστικό, οι χρήστες μπορούν απλά να πατήσουν το εικονίδιο του προφίλ τους στο App Store και από εκεί να μεταβούν στην διαχείριση συνδρομών.

iOs 12.1.4 subscription

Για όσους θέλουν να ενεργοποιούν και να απενεργοποιούν τις συνδρομές τους σε συγκεκριμένες εφαρμογές ανάλογα με την εποχή η συγκεκριμένη «συντόμευση» είναι κάτι που ανέμεναν καιρό.

ios 12.1.4 subscriptions

Ακόμα πιο χρήσιμο είναι βέβαια για όσους χρήστες έχουν ξεχάσει σε τι εφαρμογές έχουν εγγραφεί, αφού μπορούν να μεταβούν εύκολα σε αυτό και να εξοικονομήσουν χρήματα από εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούσαν. Να υπενθυμίσουμε ότι με το νέο update της έκδοσης λειτουργικού επιλύεται και το σημαντικό bug του FaceTime που επέτρεπε στους συνομιλούντες να ακούν κάθε συνομιλία ακόμα και χωρίς την αποδοχή της κλήσης! Εξαιτίας της σοβαρότητας του συγκεκριμένου προβλήματος, η Apple χρειάστηκε να απενεργοποιήσει προσωρινά την υπηρεσία παγκοσμίως.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider