Έτσι θα είναι τα νέα iPhone της Apple (pics)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Έτσι θα είναι τα νέα iPhone της Apple (pics)
Έμφαση στην κάμερα θα δώσει ο κολοσσός του Κουπερτίνο.

Παρότι η παρουσίαση των νέων iPhones αργεί αρκετούς μήνες, η συζήτηση για τα νέα μοντέλα που αναμένεται να μας παρουσιάσει ο κολοσσός του Κουπερτίνο έχει αρχίσει εδώ και καιρό.

Πρόσφατα μάλιστα το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg δημοσίευσε νέα στοιχεία σχετικά με τα χαρακτηριστικά των έξυπνων τηλεφώνων που θα μας παρουσιάσει η Apple τον Σεπτέμβριο του 2019. Η μεγαλύτερη αλλαγή σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία αλλά και με παλαιότερα είναι η κάμερα.

Σύμφωνα με την αναφορά του Μαρκ Γκούρμαν τα νέα iPhones θα έχουν μια 3D κάμερα στο πίσω μέρος, σε αντίθεση με τα τωρινά μοντέλα iPhone XS and iPhone XR που έχουν μια 3D μπροστινή κάμερα η οποία χρησιμοποιείται για το σύστημα αναγνώρισης προσώπου.

Η πιο ισχυρή κάμερα που θα είνα πλέον τοποθετημένη στο πίσω μέρος της συσκευής θα μπορούσε να μετρά το πόσο μακριά βρίσκονται τα αντικείμενα από αυτή – καλύπτοντας απόσταση έως και 4,5 μέτρα. Αυτό θα μπορούσε να ενεργοποιήσει εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας οι οποίες θα τοποθετούν εικονικά αντικείμενα στον πραγματικό κόσμο.

Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει τρία μοντέλα iPhone την νέα χρονιά ανανεώνοντας την φετινή της τριλογία – το iPhone XR, το iPhone XS και το iPhone XS Max. Πέρα από την θαυματουργή κάμερα, τα νέα μοντέλα αναμένεται να έχουν νέο αναβαθμισμενο επεξεργαστή και λειτουργικό ενώ δεν αποκλείεται να διαθέτουν και dark mode, σύμφωνα τουλάχιστον με την αναφορά του Bloomberg.

Η ναυαρχίδα, όπου θα είναι και το ακριβότερο μοντέλο και θα αντικαταστήσει το iPhone XS Max, θα έχει μια τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος με πρόσθετα χαρακτηριστικά για περισσότερο ζουμ.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, Bloomberg, Wall Street Journal αλλά και ο γνωστός για τις επιτυχημένες προβλέψεις του αναλυτής Ming Chi Kuo, το μοντέλο που θα αντικαταστήσει το iPhone XR, θα έρθει με μια LCD οθόνη καθώς και με μια διπλού φακού κάμερα στο πίσω μέρος – σε σχέση με την απλή κάμερα που διαθέτει το φετινό μοντέλο.

Ο διάδοχος του iPhone XS θα είναι εφοδιασμένος με την υψηλότερη ποιότητας οθόνη OLED καθώς και με μια κάμερα διπλού φακού στο πίσω μέρος όπως και το φετινό μοντέλο.

Όσο για την ναυαρχίδα της εταιρείας τον διάδοχο του iPhone XS Max αναμένεται να έχει για πρώτη φορά τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος.

Έτσι θα είναι τα νέα iPhone της Apple (pics)
Έτσι θα είναι τα νέα iPhone της Apple (pics)
Έτσι θα είναι τα νέα iPhone της Apple (pics)

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider