Το 49% της βουλγαρικής Eurobet εξαγόρασε η Intralot

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το 49% της βουλγαρικής Eurobet εξαγόρασε η Intralot

Στην εξαγορά στρατηγικού μεριδίου της βουλγαρικής εταιρείας τυχερών παιχνιδιών Eurobet προχωρά η Intralot, μέσω της θυγατρικής εταιρείας στη Βουλγαρία BILOT. Συγκεκριμενα, η Intralot θα εξαγοράσει μερίδιο 49% της Eurobet, η οποία προσφέρει στη βουλγαρική αγορά αριθμοπαιχνίδια και ξυστά λαχεία μέσω ενός δικτύου 1.100 σημείων πώλησης σε όλη τη χώρα.

Η Intralot διαθέτει ήδη ισχυρή παρουσία στην Βουλγαρία κατέχοντας από το 2002 μερίδιο 49% της Eurofootball, εταιρείας που προσφέρει ζωντανό στοίχημα και στοίχημα προκαθορισμένης απόδοσης μέσω ενός δικτύου 850 σημείων πώλησης. Η εξαγορά, η οποία υπόκειται στις σχετικές εγκρίσεις των ρυθμιστικών αρχών, αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τον Ιούνιο του 2016.

Ο Αντώνιος Κεραστάρης, διευθύνων σύμβουλος του ομιλου Intralot, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε υπερήφανοι που επεκτείνουμε την παρουσία μας στην Βουλγαρία μέσω της εξαγοράς στρατηγικού μεριδίου της Eurobet, εταιρείας που πρωταγωνιστεί στον τομέα της».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η αλληλοσυμπλήρωση των προϊόντων των δύο εταιρειών θα οδηγήσει στην ενίσχυση των δραστηριοτήτων της Intralot μέσα σε μια πιο συγκεντρωμένη αγορά. Αυτή η εξαγορά ευθυγραμμίζεται με τη στρατηγική ανάπτυξης της εταιρείας, η οποία δίνει έμφαση στη σύναψη στρατηγικών συμμαχιών με ισχυρούς τοπικούς παίκτες.

«Μέσω των συνεργιών με την Eurobet θα μπορέσουμε να ενισχύσουμε περαιτέρω την επιχειρηματική μας δράση στη Βουλγαρία και να διατηρήσουμε την ηγετική μας θέση στην περιοχή» καταλήγει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider