Η Xiaomi παρουσιάζει το πρώτο κινητό που διπλώνει στα τρία (vid) 

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Xiaomi παρουσιάζει το πρώτο κινητό που διπλώνει στα τρία (vid) 
H Xiaomi είναι μόνο μία από τις εταιρείες που σχεδιάζουν κινητά που διπλώνουν. Τα δικά τους μοντέλα δουλεύουν οι Samsung, LG και Huawei.

Τo 2019 μπορεί να είναι η χρονιά των αναδιπλούμενων smartphone, καθώς οι μεγάλες εταιρείες κινητής ετοιμάζουν τα δικά τους μοντέλα.

Η κινεζική Xiaomi παρουσίασε πρόσφατα το πρωτότυπο μοντέλο που σχεδιάζει. Με μια πρώτη ματιά η συσκευή μοιάζει με tablet αλλά μετά φαίνεται ότι διπλώνει στα… τρία θυμίζοντας πλέον ένα κινητό τηλέφωνο.

Η εταιρεία παρουσίασε το παραπάνω βίντεο στο κινεζικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης Weibo και κάλεσε το κοινό να προτείνει ονόματα για τη νέα συσκευή.

Και η Xiaomi είναι μόνο μία από τις εταιρείες που σχεδιάζουν κινητά που διπλώνουν. Οι Samsung και LG έχουν ανακοινώσει ότι δουλεύουν τα δικά τους μοντέλα, ενώ και η Huawei αναμένεται να παρουσιάσει κάποιο αντίστοιχο προϊόν εντός του 2019.

Παράλληλα, η Google έχει δηλώσει ότι ήδη εργάζεται πάνω σε μια νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android που θα υποστηρίζει τις συσκευές που διπλώνουν.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider